A VALÈNCIA

Manifestants ultres agredeixen un equip de la televisió valenciana: "Ens han llançat pots"

Una periodista i un càmera d'À Punt van ser durament increpats mentre cobrien la protesta a la seu dels socialistes de València

La reportera d'À Punt, rodejada de manifestants ultres a València

La televisió pública valenciana ha condemnat l'agressió que va patir un equip d'À Punt mentre mentre cobria la protesta convocada per Vox que es va celebrar aquest diumenge a la seu del PSPV-PSOE de València contra l'amnistia. La periodista Matilde Alcaraz i el càmera Toni Polit, van ser escridassats i fins i tot van rebre el llançament de llaunes de refrescos d'alguns manifestants.

La reportera i el càmera també van rebre empentes i es van veure obligats a aturar la connexió en directe a l'informatiu del migdia. "Companys, es fa realment difícil treballar ací en este ambient, enmig de tanta crispació i tanta tensió. No paren de cridar-nos manipuladors. Ens han llançat pots de CocaCola i de cervesa", va dir Alcaraz, rodejada de manifestants, alguns dels quals feien la salutació feixista. "Nosaltres l'únic que estem fent és intentar informar d'aquesta concentració", va afegir la periodista.

"És impossible fer la feina"

En aquest instant, els ultres van empènyer al càmera i es van posar al davant de la periodista per boicotejar la connexió. "T'apartes per favor i ens deixes treballar? És impossible!", va demanar Alcaraz sense fortuna. "Com acaben de veure és imposible fer la feina. Li agraïm l'esforç que està fent!", van lamentar els seus companys de l'informatiu.

Un manfiestant agredeix a la periodista d'À Punt

Davant d'aquests fets, el Consell Rector de la televisió valenciana i la Direcció d'À Punt han condemnat l'atac. "El dret d'informar lliurement per part de tots els mitjans de comunicació s'ha de combinar amb el dret de manifestació i protesta", asseguren en una nota.  

ETIQUETES:

Deixa un comentari