DIUMENGE A LA NIT

TV3 estrena en català l'aclamada sèrie danesa "Borgen"

La sèrie consta de quatre temporades i narra la trajectòria política de Birgitte Nyborg, la líder del partit dels Moderats de Dinamarca

TV3 emetrà "Borgen" en català

TV3 va anunciar a principis d'aquest 2023 que estrenaria un total de 30 sèries en català. Una xifra rècord després d'un 2022 sota mínims. En total havien de ser 8 sèries pròpies i 22 d'internacionals. Entre aquestes, hi ha les ja emeses Bojos per Molière, Cites Barcelona, Els hereus de la terra, L'amiga genial, Babylon Berlin o El paradís de les senyores entre d'altres.

En total, TV3 ha invertit en aquestes 3,4 milions d'euros i xifra en 11,4 milions el pressupost per als nous projectes amb els quals ja treballa per al 2024. Tot i això, una de les ficcions més esperades és la prestigiosa sèrie política danesa Borgen, i que per fi ja té data d'emissió a TV3 i en català. Serà a partir del proper diumenge 5 de novembre, quan la cadena emetrà els dos primers capítols, just després del TN Vespre. A partir del 12 de novembre, es podran veure després del 30 minuts.

La sèrie comença quan un sorprenent gir dels esdeveniments converteix Birgitte Nyborg, la líder del partit dels Moderats (centre-esquerra) en la primera dona que ocupa el càrrec de primer ministre a Dinamarca. També hi té un paper destacat la periodista Katrine Fønsmark. La ficció consta de quatre temporades i un total de 30 episodis, la darrera es va estrenar nou anys després del final de la tercera amb el nom de Borgen: Reino, poder y gloria.

ETIQUETES:

Deixa un comentari