PRESENTADORA

Mercedes Milá esclata contra els independentistes: "Què més volen? Una casa a la Costa Brava?"

La popular presentadora ha carregat contra Puigdemont, Junts i ERC en una entrevista a Catalunya Ràdio: "Em sembla que tenen molta xuleria"

Mercedes Milá en un moment de l'entrevista a Catalunya Ràdio

El Suplement de Roger Escapa de Catalunya Ràdio ha entrevistat aquest diumenge a la presentadora Mercedes Milá (72). La periodista catalana tornarà molt aviat amb un nou programa d'entrevistes a TVE. "Em fa molta il·lusió. Em convertiré en la presentadora més vella de la televisió a tota Espanya", ha reconegut.

Però més enllà de parlar de la seva carrera professional, la conversa ha derivat cap a la política arran d'una pregunta d'Escapa sobre si la televisió actual està blanquejant a l'extrema dreta. "Jo no els blanquejaria. Em sembla molt greu l'actitud d'Abascal. El PP es deixa portar per Vox i no ho entenc. Ayuso és una altra història, a ella m'agradaria entrevistar-la. Bé, els entrevistaria a tots", li ha respost Milá.

L'expresentadora de Gran Hermano també ha dit la seva sobra una futura amnistia als encausats pel procés independentista: "Espanya no acaba de voler saber què va passar a Catalunya segles enrere. Jo no estic d'acord amb l'amnistia però respesto a Pedro Sánchez. El resultat de les eleccions és el que és. Si al final es dona l'amnistia m'agradaria saber quins han estat els arguments. Crec que estem en un moment històric molt important".

Mercedes Milá a "El Suplement"

"En la història dels països es prenen decisions molt valentes, que semblen suïcidis i que després es veu amb el pas del temps que van ser decisions encertades. Per exemple, els indults que semblava que 'se caían todas las paredes de los templos'. I després no només no ha passat, sinó que ha servit per portar pau a la societat catalana i espanyola", ha prosseguit explicant.

"Què més volen? Una casa a la Costa Brava?"

Després d'això, Milá ha carregat amb contundència contra Junts, Puigdemont i ERC: "No llegeixo coses que m'agradin. Em sembla que tenen molta xuleria". "Diuen que amb l'amnistia no n'hi ha prou i que volen algun pas cap al referèndum", li ha respost Escapa. Unes paraules que han fet esclatar a la presentadora: "Molt bé. I què més? I un pis gratis, i una caseta a la Costa Brava? Tothom demanant i demanant, i tenim una oportunitat molt important de tenir un govern d'esquerres i progressista. I tu què faràs? Demanaràs la Lluna? A mi això no em sembla seriós!".

Tot i la seva crítica als partits independentistes, Milá s'ha mostrat partidària d'un referèndum: "La vida està plena de sorpreses interessants. En aquest moment el referèndum no és possible perquè la Constitució no ho permet però jo en soc totalment partidària".

La conversa amb la popular presentadora ha acabat de forma abrupta, quan Milá s'ha queixat que ja durava massa estona. "Jo no faig més eh! Tu m'has dit que duraria mitja hora i si no et dic res tu vas tirant no?".

ETIQUETES:

Deixa un comentari