PARELLA MEDIÀTICA

Roger Escapa anuncia el seu casament amb l'actriu Diana Gómez: "Ens vam conèixer a Catalunya Ràdio"

El presentador d'"El Suplement" ha revelat que es van conèixer en directe durant una entrevista: "Ella venia amb una ressaca descomunal"

Roger Escapa i Diana Gómez anuncien el seu casament

El periodista sabadellenc Roger Escapa (35), actual presentador d'El Suplement de Catalunya Ràdio ha anunciat que es casarà amb l'actriu Diana Gómez (34), coneguda pels seus papers a les sèries Valeria o La casa de papel. El presentador ho ha anunciat en directe al seu propi programa durant una conversa amb la periodista Laura Fa.

Cal recordar que Escapa manté una relació amb la popular actriu des del juliol del 2019 i tenen un fill en comú de gairebé dos anys. L'amor va sorgir en directe durant una entrevista a Catalunya Ràdio el dia 6 de juliol. "No ens coneixíem . Ella venia amb una ressaca descomunal, gairebé no es presenta. Al cap de pocs dies vam quedar per anar a dinar i tot va anar bé…", ha revelat Escapa al programa Que no surti d'aquí de l'emissora pública.

Pel que fa al casament, Escapa ha assegurat que es casaran "per un tema de papers" i perquè tenen un fill pel mig. "No ens fa especial il·lusió casar-nos, ho fem per un tema pràctic. Serà una festa amb amics, però potser no hi convidem ni a la família", ha assegurat.

Escapa i Gómez mentre esperàven el seu fill (Instagram)

Tot i això, Escapa ha volgut deixar clar que "la notícia és que es casa Diana Gómez i no jo". Tant és així, que ha revelat que gràcies a la popularitat de la seva parella, ha arribat a sortir a la revista Hola!. Preguntat per com va ser la petició de matrimoni, el periodista ha reconegut que va ser a casa: "El nen ja dormia i van haver-hi llàgrimes".

Escapa i Gómez al seu Instagram

Escolta l'àudio sencer aquí:

ETIQUETES:

Deixa un comentari