SINCER

Albert Om parla de la seva sortida de RAC1 i revela per què no treballa en castellà: "No seria feliç"

El popular presentador que molt aviat estrenarà un nou programa a TV3, reconeix que ha rebut diverses ofertes per treballar a Espanya

Albert Om durant l'entrevista a "El Suplement"

Albert Om (57) ha passat pels micròfons d'El Suplement de Catalunya Ràdio per parlar sobre el seu imminent retorn a TV3 i per explicar com va viure la cancel·lació inesperada de l'Islàndia de RAC1. Cal recordar que l'emissora del Grup Godó va decidir suprimir el programa que s'emetia des de l'any 2016 i que era líder d'audiència de forma totalment inesperada.

"A vegades pots triar quan acaba un programa, i a vegades, com és aquest cas, hi ha algú altre que tria per tu. Un dia t'obren la porta, i un dia te la tanquen. I tu, quan l'obren ho has d'agrair, i quan te la tanquen ho has d'acceptar", va explicar Om durant el missatge de comiat de l'espai radiofònic.

Aquest dissabte, Om ha tornat a parlar del seu adéu de RAC1 i ho ha fet des de l'emissora pública. Tot ha sorgit arran d'una pregunta molt directa del presentador Roger Escapa: "Tinc la sensació que t'havien dit molt poques vegades, a la vida professional, que no. Que tu sempre havies posat punt i final als projectes i aquesta vegada va ser diferent".

"Jo hauria continuat"

Una afirmació que Om ha confirmat sense manies: "Tens raó! És la primera vegada que algú decideix per mi. A això hi estàs exposat. Els programes poden acabar quan van malament, però també quan va bé. El cementiri mediàtic n'està ple d'aquests casos. No hem pogut decidir nosaltres el final, però s'ha acabat el programa en un gran moment i ens deixa un regust de boca molt bo", ha assegurat.

Malgrat això, el presentador reconeix que hauria continuat fent el programa: "Sap greu perquè jo estava molt bé i hauria continuat, però no soc gaire de llepar-me les ferides".

"No seria feliç treballant en castellà"

Om, que el proper dijous 26 d'octubre estrenarà Una altra història a TV3, també ha respost a la seva negativa de fer ràdio i televisió en castellà. "No en sabria. No tant per la llengua, perquè la pots acabar entrenant i jo tinc certa facilitat, però no sé a qui em dirigeixo parlant per a Espanya", ha assegurat.

"Tinc la sensació que quan parlo des de RAC1, Catalunya Ràdio o TV3 saps a quin públic et dirigeixes. A Espanya crec que ho conec menys i que em costaria més. En tot cas, no m'ha interessat tot i que m'ho han proposat diverses vegades. No crec que fos feliç", afegeix. L'Albert és feliç a Catalunya i els espectadors ja el troben a faltar.

Àudio entrevista sencera:

ETIQUETES:

Deixa un comentari