SOLIDARITAT

TV3 presenta la imatge de "La Marató" del 2023 que s'emetrà el 17 de desembre

L'espai solidari tindrà com a eslògan "La Marató que dona llum" i recollirà fons per a la salut sexual i reproductiva

Imatge de La Marató 2023

Coincidint amb el Dia Mundial de la Salut Sexual, TV3 ha arrencat la campanya de sensibilització i difusió sobre la salut sexual i reproductiva de La Marató del 2023. El programa solidari se celebrarà el 17 de desembre i posarà el focus sobre una temàtica que, segons la comunitat mèdica, engloba el conjunt de patologies que afecta més la població, en tots els aspectes i al llarg de tota la vida. 

Precisament, un focus que il·lumina tothom i l'eslògan "La Marató que dona llum" són els elements que centren la campanya gràfica d'aquest any, que també es presenta avui, amb el clar objectiu de visibilitzar i normalitzar un àmbit de la salut i un seguit de patologies que, molt sovint, resten silenciades dins l'esfera íntima de les persones.  

Seus telefòniques i voluntaris

El 17 de desembre, La Marató tornarà a desplegar les habituals seus telefòniques a la Fira de Barcelona, el Palau de Congressos de Girona, el Port de Tarragona i la Universitat de Lleida per recollir les trucades de donatius. Les persones que vulguin participar-hi com a voluntàries s'hi podran preinscriure a partir del 3 d'octubre a través de la pàgina tv3.cat/marato.

La Marató: 239 milions d'euros

Des de la seva primera emissió l'any 1992, La Marató ha recaptat més de 239 milions d'euros i ha impulsat 985 projectes de recerca. Aquest 2023l, el projecte arriba a la 32a edició convertit en un referent internacional de solidaritat, en una de les principals fonts impulsores de la recerca científica d'excel·lència a Catalunya i en una potent plataforma de sensibilització i divulgació social de les malalties tractades.

ETIQUETES:

Deixa un comentari