AGRESSIÓ

Demanen una ordre d'allunyament per al detingut per agredir sexualment una periodista en directe

La Fiscalia de Madrid ha sol·licitat una ordre d'allunyament de 300 metres i la prohibició de comunicar-se per qualsevol mitjà amb la víctima

Detingut un home per tocar el cul a una periodista mentre feia una connexió

La Fiscalia de Madrid ha sol·licitat al jutge per a la persona detinguda aquest dimarts per tocar-li el cul a una reportera en directe una ordre d'allunyament de 300 metres i la prohibició de comunicar-se per qualsevol mitjà amb la víctima, segons han informat fonts fiscals.

Així ho ha sol·licitat la Fiscalia durant la compareixença davant el jutge de guàrdia del detingut pels fets que es van produir quan la periodista estava informant en directe per a un programa de Cuatro al carrer Duque de Alba de la capital espanyola, molt a prop de l'establiment on el diumenge es va produir una baralla entre un lladre i dos comerciants.

Aleshores, un home que s'apropava caminant es va acostar a la professional, li va tocar el cul i després li va preguntar de quin programa era. El presentador del programa en qüestió es va adonar al moment del que passava i la periodista va corroborar el succeït, demanant a l'agressor, que continuava aturat al seu costat somrient a càmera, que la deixés fer la seva feina.

Després de trucar a la policia, els agents van localitzar l'atacant i el van arrestar. En aquest moment, l'home va quedar en mans de la Unitat de Família i Atenció a la Dona (UFAM) de la Prefectura Superior de Policia de Madrid.

ETIQUETES:

Deixa un comentari