NOVA TEMPORADA

Així ha estat l'estrena del duel entre Ricard Ustrell i Jordi Basté: "Ens ho passarem bé"

"Avui és un dia molt especial. Tenim una barreja d'emocions i molts nervis", ha assegurat el nou presentador d'"El Matí de Catalunya Ràdio"

Ricard Ustrell i Jordi Basté valoren els resultats de l'EGM

La nova temporada radiofònica ha arrencat finalment aquest dilluns 4 de setembre ben puntual a les 6 del matí amb el nou matinal de Ricard Ustrell a Catalunya Ràdio i la dissetena temporada de Jordi Basté al capdavant d'El món a RAC1. "Senyores i senyors, Bon dia! Avui és un dia molt especial. Tenim una barreja d'emocions i molts nervis. Us saludem des de l'estudi 1 de la ràdio nacional i pública de Catalunya", ha dit Ustrell poc després d'escoltar els senyals horaris de les 8h.

"És un enorme privilegi i una gran responsabilitat posar-se al capdavant d'aquest projecte i fer-ho aquí on tot va començar i on teníem moltes ganes que tot tornés a començar. Aquest programa que ens han encarregat és una oportunitat. Agraeixo la confiança i la valentia del director Jordi Borda i també la generositat amb què m'ha rebut tota la gent de Catalunya Ràdio. Gràcies avançades al servei mèdic, em faré pesat", ha prosseguit dient el presentador.

A continuació, Ustrell ha citat a alguns dels noms de més referència que han passat per Catalunya Ràdio des de la seva creació com Antoni Bassas, Miquel Calçada, Josep Cuní, Manel Fuentes, Jordi Basté o Mònica Terribas, però sense citar a Laura Rosel. "Serà un programa on ens hi deixarem la pell! Ho farem amb moltes ganes i apretant perquè és el que ens toca. El compromís és amb la llengua i amb la voluntat de viure sense enrecordar-nos que també hem de morir", ha conclòs.

Ricard Ustrell a Catalunya Ràdio

Basté: "Cordeu-vos els cinturons"

A RAC1, Jordi Basté ha saludat als seus oients amb el clàssic davantal de les 8h: "Bon dia Catalunya! Ja tornem a ser aquí amb moltes ganes. Intentarem fer companyia sense gaire escarafalls. Ha estat un estiu on hi ha hagut dos temes fascinants. Cronològicament primer un succés a mig camí entre la crònica i l'humor negre. El net de l'actor Sancho Gracia, fill del també actor Rodolfo Sancho, va presumptament assassinar i esquarterar un metge colombià a les Filipines. Ha estat tot delirant, tant que aquest estiu ha entretingut les sobretaules amb teories divertides, ridícules, rocambolesques o delirants".

"L'altre, indiscutiblement, el Mundial de futbol femení i la polèmica amb Luis Rubiales, un senyor que va aprendre maneres veient El planeta dels simis, però que ha rebut un càstig lleu per part del tribunal de l'esport i, per tant, no podrà ser sancionat pel govern d'Espanya a través del CSD", ha prosseguit dient el presentador.

Jordi Basté

Després d'això, Basté ha avançat que a partir d'avui hi hauria algun canvi al programa i a la ràdio. "Nous col·laboradors als programes per mantenir l'essència de cada any, que ens ha permès ser l'emissora preferida de tots els catalans, pensin com pensin, els darrers 14 anys consecutius. Perquè tots (emissors i receptors) som ràdio i tots som 1. I com deia l'amic, "Cordeu-vos els cinturons que ens ho passarem bé".

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Antonio

    I Laura Rosell? Vergonya, com si no hagués existit.

Deixa un comentari