FINAL INESPERAT

El capítol final del "Com si fos ahir" acaba amb la tràgica i inesperada mort d'un dels seus protagonistes

La sèrie líder de les sobretaules a TV3 va tancar la seva sisena temporada amb un accident de conseqüències fatals

L'Emili i la Sílvia al capítol final del "Com si fos ahir"

El Com si fos ahir, la sèrie de les sobretaules de TV3 ha acomiadat la seva sisena temporada aquest divendres 21 de juliol amb un doble capítol. El primer a les 16.00, al seu horari habitual i el segon, després del TN Vespre, amb una durada d'una hora.

Al penúltim capítol emès a la sobretaula, la Gemma i el Miquel descobreixen que la persona que els assetjava era l'Anaïs, just quan la Gemma estava a punt de signar el seu contracte amb ella. A l'episodi final quan tot feia preveure que el protagonisme seria per a la Sílvia i l'Emili, finalment no va ser així. Tot i això, l'Alexandra va aconseguir gravar al seu marit mentint sobre la nit de la violació i aquesta ho va comunicar a la policia que el va acabar detenint.

L'Emili va acabar detingut pel cas de la violació

Atenció espòlier

El moment àlgid de la nit va arribar al darrer minut del capítol, quan en Quim, un dels personatges més estimats i riallers, va acabar sent la víctima, després de caure per unes escales de la manera més inesperada possible. Un fet que va tenir lloc just després de superar un trauma d'infantesa, com era creuar una escala d'obra per sota i la malastrugança que suposadament comportava. En aquest moment, va aparèixer la Cati que va córrer a agafar al seu home sense sort.

La Cati amb el Quim als seus braços

A més, el darrer episodi també va servir per conèixer a la Beth, un nou personatge, interpretat per l'actriu Gemma Brió, (l'Anna de Poblenou i la Marga a El cor de la ciutat) que interpreta a la suposada mare del Toni, i que tindrà un recorregut important durant la pròxima temporada.

La Beth, nou personatge a "Com si fos ahir"

Líder d'audiència

Els dos últims capítols de la sèrie van aconseguir molt bons resultats. A la sobretaula, el penúltim episodi va arrasar amb un 22% de quota i 316.000 espectadors, i el capítol final que es va emetre a la nit, va aconseguir 249.000 espectadors i un 16,7%. Unes xifres que superen el 13,3% i 209.000 espectadors del capítol final de l'any passat.

La ficció que es va estrenar l'11 de setembre del 2017, agafant el relleu de La Riera, arribarà als 1.169 episodis i tancarà la temporada com a líder indiscutible de la seva franja amb una audiència mitjana de 248.00 espectadors i un 18,6% i superant el segon classificat, Telecinco amb 10,7 punts.

Unes dades que milloren les xifres de la cinquena temporada quan va reunir a 247.000 espectadors i un 17,7% i les de la quarta, quan van ser 261.000 seguidors i un 16,4%.

ETIQUETES:

Deixa un comentari