EN SHOCK

La inesperada reacció de Melero, Rosel i Barceló en conèixer l'anunci d'eleccions de Pedro Sánchez

La convocatoria electoral per al proper mes de juliol ha deixat sense paraules a les principals estrelles de la ràdio i la televisió

Helena Garcia Melero, en el moment de l'anunci de pedro Sánchez

La ressaca electoral d'aquest dilluns ha agafat a tothom per sorpresa quan passades les 11.00 del matí, el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha comparegut per anunciar la convocatòria d'eleccions generals per al proper 23 de juliol. Una decisió inesperada que és conseqüència de la desfeta electoral del PSOE i els seus respectius socis.

Així doncs, les eleccions espanyoles se celebraran en plenes vacances d'estiu i amb una més que previsible onada de calor. Un fet que obligarà a tots els mitjans a tornar a engegar la maquinària electoral, d'entrevistes, debats i especials, just l'endemà d'una recompte d'infart.

Davant d'això, molts presentadors que ja se les prometien molt feliçes i ja feien el compte enrere per tancar la temporada, s'han quedat amb un pas de nas en sentir a Sánchez. Una d'elles, ha estat Helena Garcia Melero que ha conegut en directe la convocatòria electoral i la seva cara ha parlat per si sola.

La presentadora de TV3 no ha estat l'única que ha s'ha quedat sense paraules. A Catalunya Ràdio, Laura Rosel no ha pogut evitar posar-se les mans al cap, fent un gest de "no pot ser".

A la SER, Àngels Barceló, també ha estat captada amb un gest de sorpresa i indignació. La catalana ha vist com les seves vacances se li han anat en orris en qüestió de segons. Ara, haurà de tornar a començar la ronda d'entrevistes, en aquest cas per escollir el nou president d'Espanya. I això només acabar de començar.

ETIQUETES:

Deixa un comentari