MÍTICA SÈRIE

Joel Joan obre la porta a gravar nous episodis de "Plats Bruts": "Hi ha una possibilitat"

L'actor i director ho ha dit durant una visita a una escola de la Catalunya Nord: "Aquesta és la pregunta del milió"

Joel Joan, en una entrevista recent a TV3

A finals del mes d'abril, l'actor Joel Joan, va reaparèixer al Col·lapse de Ricard Ustrell, on plegats van recrear el plató del pis de la sèrie de més èxit de TV3, Plats bruts just quan fa 24 anys de la seva estrena. El popular actor que va iniciar la seva carrera a la primera telenovel·la de TV3, Poblenou, amb només 23 anys, va explicar que havia passat per totes les etapes. "No pot ser que només em valorin per aquesta sèrie".

"He passat per totes les etapes", va reconèixer, tot i que va assegurar que ara se sent feliç perquè "després de 25 anys encara agrada". "Gent de totes les edats encara mira la sèrie i penso: 'Doncs em va feliç haver fet Plats bruts'. Portem 24 anys seguint aquells 74 episodis i continuen agradant. Em sembla flipant i em supera".

En aquella ocasió, tampoc va faltar la clàssica pregunta sobre si hi hauria la possibilitat de gravar nous episodis de Plats Bruts. L'actor va explicar el següent: "Tinc molts arguments. El primordial és que van ser els anys més durs de la nostra vida. Hi havia molts nervis perquè fèiem un capítol a la setmana i amb públic. No arribàvem".

Joel Joan, Mercè Comes i Ricard Ustrell a la recreació del pis de "Plats bruts"

Una resposta que aquest dijous ha matisat durant una visita a una classe d'una escola de Ceret, a la comarca del Vallespir, a la Catalunya Nord. Els alumnes com no podia ser d'una altra manera, li han tornat a preguntar per si acceptaria fer nous episodis de la sèrie. I atenció, perquè to ti que l'actor ha confirmat que no està previst, ha deixat la porta oberta a fer-ho en un futur.

"Sempre m'hi he negat"

"Aquesta és la pregunta del milió, perquè tothom em diu si hi haurà una segona part de Plats Bruts. I no, no hi haurà la segona part, perquè ja fa molts anys que la vam fer. Cadascú dels que fèiem la sèrie, tant els que l'escrivien, com els que l'actuàvem, com els que la dirigíem, tothom ha fet la seva vida, se n'ha anat per diferents llocs. I mira, la veritat és que sempre que m'han fet aquesta pregunta, m'hi he negat. De fet, hi ha un capítol d'El Crac, on un nen em preguntava: "Tornaràs a fer 'Plats bruts?' i jo l'engegava a la merda. I ara últimament penso que hi hauria una possibilitat de fer una segona part de Plats Bruts on no hagués passat el temps. On jo i el Sànchez estiguéssim 25 anys més vells, però en el mateix puto saló, en el mateix sofà. I que res, absolutament res, hagués canviat", ha reconegut.

Joel Joan amb alumnes nord-catalans (Instagram)

Una versió actual?

"Saps què passa? Ara quan em faig fotos pel carrer perquè a Barcelona o a Catalunya la gent em coneix i em demana una foto, sempre em fan fotos per Plats bruts. Jo em deprimeixo perquè he fet més coses, però 'Plats bruts' és el que queda. És com haver fet Friends. Jo soc el de Plats bruts. I pensava: ja que et fan fotos per 'Plats bruts', coi que hi hagi una versió actual i que et facin fotos però perquè l'estàs fent ara!", ha afegit, deixant oberta la possibilitat a un possible retorn.

ETIQUETES:

Deixa un comentari