VÍDEO VIRAL

Àngel Llàcer i Ricard Ustrell emulen a Joel Joan des d'una llanxa a Menorca: "Com em veieu?"

L'actor i el presentador han repost al vídeo que va fer el de "Plats bruts": "Aquí hi ha el Ricard i dos mariners de merda! Ni el Joel Joan em supera!"

Ricard Ustrell i Àngel Llàcer, navegant per Menorca

Àngel Llàcer ben aviat tornarà a TV3 amb la segona temporada del programa El llop, que en aquesta ocasió, es dirà La Puntual i buscarà els millors actors amateurs del país per representar "L'auca del senyor Esteve", de Santiago Rusiñol.

L'actor i director, molt amic de Ricard Ustrell, com han demostrat en diverses ocasions al programa Col·lapse, on han protagonitzat moments còmics, però també íntims. Un d'ells, el passat mes de març, quan Llàcer va sortir al pas de les crítiques que havia rebut per la seva nova obra de teatre que serà en castellà. "Em molesta que posin en dubte la meva catalanitat!. Jo soc català i res més que català. Tota la vida he fet l'amor en català!", va defensar.

"Em diuen que m'he venut, com els que li diuen que el Ricard és socialista. Ni l'Ustrell ni jo som socialistes, el que som és uns vividors!", va afegir entre aplaudiments. Una reflexió que va animar a Ustrell: "Ara soc jo el que et faig un petó!", va dir el de TV3 abans de fer-li un petó als llavis a Llàcer. "Tu ets un mariquita, ho has aprofitat! Home! Amb aquesta arracada que portes ja es veu que ho ets!", va dir l'actor amb ironia.

"Anàveu de noviets"

A finals del mes d'abril Llàcer va tornar al programa de l'Ustrell i va coincidir amb l'actor Joel Joan, al plató que recreava el pis de la mítica Plats Bruts. Allà, van recordar el vídeo que l'actor havia fet en una llanxa i que va generar tota mena de comentaris, especulant amb el seu estat: "Me'l van enviar 2.500 vegades perquè tu deies ni el 'puto Àngel Llàcer em supera en felicitat".

Joel Jan li va respondre per què ho havia fet: "Hi havia una època en què els dos anàveu de noviets per la costa Dàlmata i no paràveu de penjar fotos vostres des d'un barco. Em va fer tanta gràcia que vaig dir: 'Ara faràs una mica del glamour del Llàcer'".

Joan, Llàcer i Ustrell a TV3

Llàcer s'hi torna

Aquest diumenge, Llàcer i Ustrell van penjar una imatge al seu compte d'Instagram, agafant un vol per anar a Menorca, al costat de l'actor Enric Cambray i l'han tornada a fer ben grossa.

Al més pur estil Joel Joan, Llàcer ha emulat el vídeo que va fer el de Plats bruts: "Hola què tal família! Com em veieu? Súper guai eh! Ni el Joel Joan em supera! Hahahaha. Estic a la Polinesia central… Aquí hi ha el Ricard i dos mariners de merda!", apareix dient l'actor des d'una llanxa a tota màquina, acompanyat del presentador de TV3 al timó.

ETIQUETES:

Deixa un comentari