FIGURA

Una mítica actriu catalana anuncia que es retira a TV3: "No acceptaré cap més projecte"

Núria Espert ho ha anunciat en una entrevista amb Ricard Ustrell a "Col·lapse": "Això es retira sol"

Núria Espert concedeix una entrevista a TV3

La gran Núria Espert (87) ha anunciat en declaracions a el Col·lapse de Ricard Ustrell de TV3 que ha decidit abandonar els escenaris, després de 74 anys. Va ser durant una entrevista que es va emetre aquest dissabte on l'actriu catalana va explicar que no preveu acceptar cap projecte més després d'acabar l'obra que està fent.

"No tinc intenció d'acceptar cap projecte més. M'agradaria que aquest acabés com està ara. Molt ben fet, molt net, molt vertader. I tots entrem dins de la creativitat. Quan s'acaba la funció, som gent feliç", va dir l'actriu.

"He conegut també companys, molt bons actors, que s'havien cansat d'actuar. Ja no sentien allò… Només la repetició s'havia convertit en una feina com la del meu pare", va reconèixer Espert. Una feina "mecànica", va puntualitzar-li Ricard Ustrell, abans de preguntar-li si pensa en la retirada. L'actriu va respon sincera: "Això es retira sol".

La dura depressió que va patir

Tot i la seva avançada edat, Espert encara la podem veure representant l'obra La isla del aire al Teatre Romea de Barcelona. Una sala on va debutar amb només 13 anys acabats de fer. Una carrera d'èxit no exempt de moments difícils com la depressió que va patir quan dirigia grans espectacles a l'estranger.

"És tan dur i ho passa tanta gent… Com deu ser passar això sol? Deu ser terrible. Perquè acompanyat i estimat també ho és. Jo no em vaig adonar compte de que venia i potser per això em va agafar tant fort. Em vaig quedar molt sola i trista", va explicar a TV3.

En unes altres declaracions recents a RAC1, l'actriu va reconèixer que aquesta darrera obra li ha costat més que les altres per por a que en algun moment la memòria pogués fallar-li. Tot i això, va assegurar que "no falla", "i si falla, es corregeix".

Mira la conversa sencera:

ETIQUETES:

Deixa un comentari