DURA COMPETÈNCIA

Telecinco i Antena 3 es llancen a per les nits de dissabte amb "La Voz Kids" i "Got Talent: All Stars"

Les dues cadenes privades estrenen dos dels seus formats estrella, La 1 reubica "Cover night" i Ustrell aspira a seguir líder

Santi Millán i els membres del jurat de "Got Talent. All Stars"

La nit dels dissabtes serà de màxima competència a partir d'aquest 15 d'abril després de l'anunci que han fet les dues principals cadenes privades. Antena 3 canviarà el cinema i estrenarà una nova edició de La Voz Kids i Telecinco apostarà pel nou Got Talent: All Stars, la versió de campions del talent xou després de la supressió del fallit Déjate querer de Paz Padilla.

Dues estrenes sonades per a una nit que fins ara era la menys consum d'audiència. El concurs presentat per Santi Millán tornarà amb una nova versió del format que reunirà a guanyadors, finalistes i talents virals de les diferents versions de Got Talent d'arreu del món. A les cadires del jurat repetiran Edurne, Paula Echevarría i Risto Mejide, a banda d'un convidat setmanal que assumirà en solitari la responsabilitat de triar a un dels dos classificats de cada audició. El primer, serà l'actor Fernando Tejero.

El talent de Telecinco s"enfrontarà, a La Voz Kids 8, que torna a Antena 3 amb Aitana, Sebastián Yatra, Rosario Flores i David Bisbal i deixa el seu dia habitual d'emissió, els divendres, ara ocupat per l'exitós Tu cara me suena.

Ustrell vol retenir el lideratge

Els dos espais se les hauran de veure a Catalunya amb el Col·lapse de Ricard Ustrell, el programa que ha ocupat el lideratge dels dissabtes a Catalunya. I atenció perquè segons ha pogut saber elmondelatele.cat, una de les convidades del programa d'aquesta setmana serà la mare de Gerard Piqué, la doctora Montserrat Bernabeu.

Xavi Canalias i Ricard Ustrell a "Col·lapse" (TV3)

A la resta de cadenes, tornaran La Sexta Xplica, el Blockbuster de Cuatro i El Fax de 8tv. En canvi, La 1 ha decidit reubicar Cover Night a la nit dels dijous, després de les baixes audiències aconseguides i emetrà cinema.

Dos formats que acusen el desgast de l'audiència

Tot i l'anunci de l'arribada dels dos espai de gran format, el cert és que la temporada de 2022 de Got talent va fer la seva edició menys vista de les vuit temporades amb 111.000 espectadors i un 11,0%. El mateix va passar amb La Voz Kids 7 que es va quedar amb 137.000 i un 7,1%. Unes dades que se situen per sota dels 198.000 espectadors i 12,1% de quota que ha aconseguit Ricard Ustrell a TV3 aquest 2023. La lluita està servida.

ETIQUETES:

Deixa un comentari