ENTREVISTA

Miguel Bosé revela sexe amb policies i se les té amb Mercedes Milá per les vacunes: "Em tornaràs boja!"

El cantant insisteix en el seu negacionisme i afirma que s'ha demostrat que tenia raó: "El que jo vaig anunciar està passant"

Miguel Bosé a "Milá vs Milá"

Miguel Bosé ha tornat a generar polèmica durant una entrevista amb Mercedes Milá al programa Milà versus Milà de Movistar+ d'aquest dilluns. El cantant ha reiterat el seu negacionisme de les vacunes contra el coronavirus. Cal recordar que a finals del 2021, Bosé va ser molt criticat quan durant la promoció del seu llibre autobiogràfic 'El capitán trueno', va aparèixer sense mascareta i va demanar als periodistes que també se la traguessin.

Un gest que va arribar després liderar una intensa campanya negacionista a les xarxes i en contra de les restriccions, i de protagonitzar una polèmica entrevista amb Jordi Évole a La Sexta, negant l'existència del virus.

Després d'un temps sense parlar sobre el tema, el cantant ha tornat a parlar sobre el tema assegurant que se'l va ridiculitzar, però que el temps ha demostrat que tenia raó: "La gent s'ha adonat que el que jo vaig anunciar en el seu moment està passant".

"Que soc la Mercedes, no m'atabalis, home!"

"Però què és el que està passant?", li va preguntar Milá. "Estan callant tot el que les vacunes estan provocant. Les taquicàrdies, les pericarditis, els coàguls, els càncers… Això se sap i es tapa perquè les farmacèutiques facin negoci amb nosaltres. Nosaltres no interessem sans", va defensar el cantant.

"Jo no perdonaré mai a aquest Govern, de la mateixa manera que no perdonaré mai a una premsa els atacs que em va fer en el moment de prendre una postura que fins llavors, fins al dia anterior, vaig pensar que es podia prendre lliurement", va explicar l'artista. "Això no ho perdonaré mai. Em va fer molt de mal, moltíssim mal professional, humà, social…"

L'artista fins i tot repta a la presentadora a que investigui sobre el tema a partir de la informació que li facilitarà ell sobre les vacunes i el covid. Milà l'atura amb contundència: "No em tornis boja, que soc la Mercedes, si us plau, no m'atabalis, home!".

Mercedes Milá a Movistar+

Sexe amb policies

El debat sobre la covid es va acabar aquí, però Milá i Bosé també van parlar d'altres qüestions, com ara la sexualitat del cantant. "Tu ets molt cabró. Tens la satisfacció dels dos sexes i per fi ho pots dir", va espetar la presentadora. "Els divendres quan sortia sempre lligava i fèiem salvatjades", va reconèixer Bosé, que va celebrar que en aquella època no hi havia mòbils ni càmeres.

Però la revelació més sorprenent va arribar quan Milá va preguntar al cantant si en aquell grup també hi havies policies del franquisme: "Vas lligar amb algun policia per follar-te'l i tot?". "És clar!", va reconèixer Bosé.

Aquest va ser el moment de la confessió:

ETIQUETES:

Deixa un comentari