POPULAR ACTRIU

Lloll Bertran carrega com mai contra TV3 i els seus professionals: "La sento estrangera"

La popular actriu s'ha mostrat molt crítica amb la cadena pública: "N’hi ha que fins i tot llegint el teleprompter diuen disbarats"

Lloll Bertran a "Còmics" (TV3)

La popular actriu catalana Lloll Bertran (65) ha concedit una entrevista a Vilaweb en la què ha carregat amb duresa contra l'actual TV3. Bertran, que actualment es troba representant l'obra Cartes d'amor amb Àlex Casanovas, va ser durant anys una de les actrius amb més presència a la cadena pública amb personatges mítics com la Vanessa o la Sandra camaca.

Durant els anys 1990 i 2000 va protagonitzar espais molt recordats com El joc del segle (1991) La Lloll (1993–1996 i 2003), El show de la Diana (1997), Laura (1998-1999), Festa Major (2002) o Buscant la trinca (2009) on va ser membre del jurat. A banda d'alguna aparició al Polònia, la seva darrera aparició va ser al programa Còmics d'Àngel Llàcer (2016).

Després d'un temps allunyada de les càmeres, Bertran ha trencat el seu silenci i ha esclatat contra TV3 com mai ho havia fet fins ara. Ha estat arran d'una pregunta sobre la polèmica d'aquests darrers dies per la paròdia de la verge del Rocío a l'Està passant, quan l'actriu ha criticat a la cadena pública i a alguns dels seus presentadors. Atenció a la resposta:

"Sento TV3 estrangera"

"No l'he vista, miro poc TV3 perquè la sento tan estrangera! No sento que em parli a mi, que parli amb mentalitat de Països Catalans. TV3 és una televisió que va néixer per potenciar la nostra llengua i ara la trinxa, la fa malbé. Si una persona del carrer s'esforça i no parla prou bé, doncs dius, mira, però que ho facin professionals? N'hi ha que fins i tot llegint el teleprompter diuen uns disbarats. Quan veig això que fan amb TV3, em fa mal"

"Som els esclaus!"

Sobre el gag, la Lloll apunta el següent: "De la broma, entenc que han fet una conya amb una Mare de Déu, i allà han penjat el president Puigdemont, li han disparat i no passa res. És clar, com que som els esclaus! Se'n poden riure i escopir-nos i no passa res. Però si dius alguna cosa lletja als amos, doncs presó, querella. És injust i aberrant, al marge de la qualitat que tingui l'acudit, que, com et deia, no l'he vist. Et parlo d'oïdes".

L'actriu també ha parlat de la situació actual del procés d'independència de Catalunya: "Molts polítics, no tots, ens han decebut moltíssim, però el poble hi és. Ara s'haurien de canviar lideratges, però els del costat han fet tanta repressió que costa. Ara, repeteixo, la gent hi som".

ETIQUETES:

Comentaris ( 4 )

 1. Josep maria royo

  jo tambe la senti estrangera. i tambe sa tornat barruera. nomes es salva el tems.

 2. Kimus

  Ja ho deia en Bezsonoff, "ens informen de l'explosió d'una bombona de butà a Burgos però no del que passa a Perpinyà.."

 3. Antoni

  del tele-noties de tv3 en una vergonya o 0 sensibilitat aquestos son els que escampen que Catalunya es un pais de Violadors,maltractadors etc . sen foten un fart de diro un vegada i un altra ,sense tindre la minima vergonya que podren veure les noticies, avis, nens i nenes petits, els pares Srs tv apreneu de Françe que no es pase aquestes aberrans noticies es deixe a mans de la justicia

 4. Anselm Llull

  Ja fa temps que ho han deixat ben clar. Volen desmantellar tot el que fa olor de català.
  Polítics, Barça, escoles, mitjans de comunicació… i no tenen manies de inventar-se proves falses.
  Estic segur que donaren un abeuratge a n'Oriol Junqueres
  a la presó per capgirar-li la calota i deixar-lo com un xaiet al seu servei.

Deixa un comentari