PRESENTADOR

Dani Mateo se les té amb Joel Díaz a Catalunya Ràdio: "A tu què més et dona?"

El presentador de "Zapeando" ha estat el convidat d'"El Suplement" de Roger Escapa: "Ja esteu així un dissabte pel matí?"

Dani Mateo, presentador de "Zapeando"

El presentador català Dani Mateo ha estat el convidat de la secció de Joel Díaz a El Suplement de Roger Escapa. Mateo, nascut a Barcelona fa 43 anys, forma part de l'equip del programa El intermedio i presenta el Zapeando de La Sexta des de l'any 2019, quan va agafar el relleu a Frank Blanco.

"Jo soc un gran admirador teu i em sembla una gran putada el que t'ha passat (en referència a la seva sortida del 'Zona Franca' de TV3)", ha començat dient el de La Sexta a Joel Díaz. "Una abraçada molt forta i solidaritat", ha afegit.

Després d'aquestes floretes, Mateo ha carregat contra Díaz per haver-li preguntat si era independentista: "Ja esteu així un dissabte pel matí?. Acabes de dir fa un moment que no s'ha d'entrar en discussions… Doncs aplica-t'ho! Aquest és el 'puto' problema que no deixen a la gent ser com és! A tu què més et dona saber si soc independentista?".

"A mi m'agarada saber.. no trobo que sigui una pregunta de mala educació…", s'ha justificat l'ex de TV3. "Ja però tampoc m'ho estàs preguntant a un bar cabró! No cal…", ha insitit el de Zapeando.

Dani Mateo a "Zapeando"

"A TV3 no em sentia còmode"

Mateo que fa 19 anys que viu a Madrid, també ha ha volgut defensar la capital espanyola. "Madrid no és només el Madrid que es veu des d'aquí , hi ha més 'madrids', aquí hi ha molta gent de fora…"

Díaz ha preguntat a Mateo si mai havia treballat a TV3. I atenció a la reposta: "Vaig treballar a TV3, però ràpidament vaig veure que per treballar a Catalunya, ho tenia més difícil. El català és la llengua dels meus avis, però els meus pares em parlaven en castellà. Jo a casa parlava en castellà. Hi ha un punt en què quan arribes a Catalunya Ràdio i TV3 te n'adones que la gent parla molt bé el català".

"Cada cop menys eh!", ha espetat Roger Escapa. "Bueno no ho sé… Jo vaig dir: 'Òstia! No sé si parlo prou bé en català com per treballar als mitjans catalans'", ha assegurat el de La Sexta. "Al final a Madrid hi ha més oportunitats laborals i més diners…", li ha respost Díaz.

"Jo volia fer comèdia i t'ha de sortir de dins i a mi em sortia en castellà. En català notava que anava frenat. A Buenafuente penso que li pasava a l'inrevés. L'Andreu de 'La cosa nostra', etc… era 10 vegades millor que l'Andreu en castellà".

ETIQUETES:

Deixa un comentari