TALENT CULINARI

TVE anuncia l'estrena de "MasterChef 11" que s'emetrà dos dies a la setmana: "Un concursant ha perdut 10 kg"

TVE ha presentat aquest dimarts l'onzena edició de "MasterChef" que s'estrenarà el proper dilluns 27 de març i comptarà amb 30 concursants

Samantha Vallejo-Nágera, Pepe Rodríguez i Jordi Cruz

TVE ha anunciat per sorpresa que estrenarà MasterChef 11 el proper dilluns 27 de març. Una edició que tindrà importants novetats, començarà abans del que era habitual, a les 22.00, per no allargar-se fins a altes hores de la matinada, un fet que havia estat molt criticat pels espectadors i ho farà per partida doble perquè s'emetrà dos dies a la setmana, dilluns i dimarts.

Jordi Cruz, Pepe Rodríguez i Samantha Vallejo-Nágera tornaran a ser el jurat d'una edició que serà més gran que mai, i és que comptarà amb més programes i el doble d'aspirants, fins als 30. Per això també s'ha hagut d'ampliar el plató de les cuines per poder encabiar a tots els participants amb fins a 22 càmeres i dues grues.

Una decisió que no ha acabat d'agradar als responsables de la productora del talent culinari. Així ho ha explicat Macarena Rey, en la roda de premsa que s'ha fet aquest dimarts on ha explicat que ha estat una imposició de RTVE. "No és fàcil fer dos gravacions per setmana, és una petició de TVE que ens han promès que no tornaran a repetir".

"Un concursant ha perdut 10 quilos"

La responsable de Shine Iberia també ha parlat de com això podria afectar a la seva audiència: "La cadena ho fa perquè creu que farem bones dades. Però no pot ser ampliable en el temps, per la gent d'equip, les gravacions, etc… Tenim un concursant que ha perdut 10 quilos, físicament se li nota. I si físicament ho notes, mentalment també", ha revelat Rey.

Amb la nova duració del concurs, es canviarà la mecànica i cada setmana marxaran dues persones. Els dilluns, hi hauran dues proves al plató, una eliminatòria amb un expulsat i els dimarts, hi haurà la presentació al plató, la prova d'exteriors i una prova d'eliminació amb un nou expulsat.

El programa també ha avançat alguns dels famosos que visitaran les cuines del programa com Miguel Bosé, Mercedes Milá, Toñi Moreno, Juanma Castaño, Anabel Alonso, Boris Izaguirre o Mario Vaquerizo, entre d'altres.

ETIQUETES:

Deixa un comentari