SIS EPISODIS

TV3 anuncia "El Forense", una sèrie sobre la mort conduïda per Manel Alías i Narcís Bardalet

En total seran sis episodis de 60 minuts, en els quals s'explicarà la història d'un cas relacionat amb la mort i la condició humana

Gravació de la sèrie documental "El forense"

TV3 ha anunciat aquest divendres que ha començat el rodatge d'El forense, una sèrie documental conduïda pel fins fa poc corresponsal de la cadena a Moscou, Manel Alías. La sèrie servirà per conèixer la mort amb divulgació, suspens, emoció i optimisme. "Parla de la mort però també s'hi reivindica la vida", avança la cadena.

De la mà del periodista Manel Alías, arribaran a l'espectador les històries i les reflexions d'un dels millors forenses del país, Narcís Bardalet, que ja havia aparegut en alguns episodis de Crims i també va ser entrevistat al FAQS de Cristina Puig.

El forense que al llarg de la seva carrera professional, ha trobat patrons de conducta que retraten la condició humana davant la mort, compartirà els seus coneixements i anys d'experiència amb Alias, presentador i conductor de la sèrie, per conèixer la mort i entendre el sentit de la vida.

"Haver vist tot tipus de morts, assassinats i suïcidis m'ha fet ser més humà", va explicar Bardalet en una entrevista a TV3.

Sis episodis

Basada en les memòries de Narcís Bardalet, cada capítol conté la història d'un cas principal i alguns de secundaris. En total seran sis episodis de 60 minuts, en els quals s'aniran creuant diferents moments d'entrevista a Narcís Bardalet, les reflexions de Manel Alías i la mateixa investigació sobre el terreny per buscar altres mirades i complementar cada relat amb preguntes a testimonis actuals que han estat al llindar de la mort i que han pres consciència del valor i la fragilitat de l'existència.

ETIQUETES:

Deixa un comentari