MALALTIA

Sam Neill, actor de "Jurassic Park", anuncia que pateix càncer de sang: "Possiblement m'estic morint"

L'actor, de 75 anys, explica al llibre de memòries que publica el proper 21 de març que li van detectar la malaltia fa un any

Sam Neill

L'actor neozelandès Sam Neill, conegut per la pel·lícula Jurassic Park, ha anunciat que té càncer de sang. La notícia es va conèixer aquest divendres 17 de març, a partir d'una entrevista de l'actor de 75 anys a The Guardian, on va revelar que pateix un limfoma no Hodgkin (un tipus de leucèmia) en estat avançat i pel qual ha estat rebent tractament de quimioteràpia.

Una revelació que es va produir després d'anunciar que el proper dimarts 21 de març sortirà a la llum la seva autobiografia titulada "Alguna vegada et vaig dir això?" ("Did I Ever Tell You This?"), on explica que li van detectar el càncer al març del 2022, quan estava promocionant la pel·lícula Jurassic World: Dominion.

"Pot ser que hagi d'afanyar-me a escriure això. El tema és que estic acabat. Possiblement morint", comença explicant Neill al primer capítol del llibre que va començar a escriure després de rebre la notícia de la seva malaltia.

Les alarmes sobre el seu estat de salut van saltar quan li van detectar una inflamació d'uns ganglis al març de 2022. "No em fa por morir, però em molestaria", assegura. Neill va rebre quimioteràpia però no va tenir els resultats esperats i va començar un tractament nou, que segons explica continuarà rebent cada mes la resta de la seva vida i que li està funcionant. Tot i això, l'actor assegura que "no estic lliure com a tal".

Sam Neill va interpretar al paleontòleg de "Parc Juràsic" (1993)

L'actor demana calma als seus seguidors

Les notícies de la salut del mític actor han causat molta preocupació entre els seus seguidors i per això, Neill ha volgut matitzar ara les seves paraules. Ho ha fet a través d'un vídeo que ha publicat al seu compte d'Instagram anunciant que està lliure de càncer.

"Com podeu veure estic viu i bé, i el càncer ha estat en remissió els darrers vuit mesos, la qual cosa fa que em senti realment bé", ha explicat. "Estic fresc com una rosa i treballaré", assegura l'actor que també ha anunciat que torna a la feina: "Comencem a rodar dins de set dies".

En una altra entrevista de la BBC, Neill, que apareix sense cabell ni barba, també s'ha mostrat optimista: "L'últim que vull és que la gent s'obsessioni amb el tema del càncer. No estic realment interessat en una altra cosa que no sigui viure".

ETIQUETES:

Deixa un comentari