COMPETÈNCIA

Joel Díaz reapareix amb Jordi Basté a RAC1: "A Catalunya Ràdio estan enfadats amb mi"

L'expresentador del "Zona Franca" ha reconegut que encara no ha vist a la seva substituta Danae Boronat i que pateix "ansietat i angoixa"

Manel Vidal, Joel Díaz i Magí Garcia

El Món a RAC1 de Jordi Basté d'aquest dilluns ha entrevistat als quatre membres de La Sotana, el pòdcast irreverent sobre el Barça i el món del futbol. Joel Díaz, expresentador del Zona Franca de TV3, Manel Vidal, excol·laborador del late night que va ser acomiadat pel gag del PSC i l'esvàstica nazi, així com en Magí Garcia (Modgi) i Andreu Ginola.

Tots quatre són els encarregats del pòdcast que triomfa cada diumenge a la nit i que es financia gràcies als seus seguidors i ara acaben de publicar el llibre La gran enciclopèdia del Barça. Un llibre on entre d'altres dards carreguen contra la CCMA, com ha recordat el propi Basté: "La CCMA és un transatlàntic de funcionaris sobrepagats que serveix de corretja de transmissió mediàtica de l'statu quo sociopolític de Catalnya".

"Mira que arribes a ser malparit de les 400 pàgines has anat a buscar això", li ha espetat Díaz. I és que cal recordar que tots ells han treballat o treballen en algun espai de la CCMA.

Joel Díaz forma part de l'equip de L'última hora del matí de Catalunya Ràdio, Magí García és col·laborador de l'Està passant a TV3. Manel Vidal havia col·laborat al Zona Franca i Andreu Juanola, que és el conductor i moderador de La Sotana, va participar al programa Onze d'Esport3 i des d'aquest setembre comparteix secció amb Alba Riera al programa El Suplement de Catalunya Ràdio.

"Bon dia i visca Catalunya Ràdio!", ha deixat anar Díaz, entre somriures dels seus companys. "Ja comencem a provocar?", li ha respost el de RAC1. "És que jo tinc la gent molt enfadada allà (Catalunya Ràdio)", ha revelat Díaz. "Ah si? Qui?", ha insistit Basté. "La Laura Rosel. Truca-la després i diga-li que és culpa teva això", ha dit l'ex de TV3.

"He de trucar a la Rosa Romà (presidenta de la CCMA) també o no cal?", li ha repreguntat Jordi Basté, abans d'afegir amb ironia: "Ui, sí perquè potser et foten fora de Catalunya Ràdio també si vens aquí". "Ja em fitxaràs tu!", li ha respost Díaz.

Manel Vidal i Joel Díaz a "La Sotana"

"Tinc ansietat i no dormo bé"

"Joel, deixa'm preguntart-te si estàs bé…", ha dit Basté al seu covidat, després de la seva polèmica sortida de TV3. "Estic perfectament. Ara tinc molt més temps per pensar, la qual cosa és un desastre. Tinc ansietat i dormo molt malament. Però em passa des dels 14 anys", ha reconegut Díaz. "Tinc angoixa perquè ara tinc massa temps per pensar. És trist..", ha afegit.

Joel Díaz també ha revelat que encara no ha vist el nou Zona Franca de Danae Boronat. "Me'n vaig a dormir abans de les 12 però segur que està molt bé", ha explicat. Preguntat per si té ganes de tornar a la tele, Díaz s'ha mostrat molt contundent: "No cap ni una. La ràdio està molt bé".

Escoltà l'àudio sencer:

ETIQUETES:

Deixa un comentari