DECLARACIONS

Ares Teixidó se sincera sobre el seu pas per Telecinco i 8tv: "Hi ha gent que mataria a la seva mare"

"La fama m'ha jugat molt males passades. Em sentia molt dèbil i vulnerable. Ho vaig passar molt malament", ha reconegut la lleidatana

Ares Teixidó a 8tv

Ares Teixidó, actual presentadora de 8tv on cada matinada condueix Ares revolution, s'ha sincerat més que mai sobre el seu pas per Mediaset i la cadena privada catalana. La lleidatana de 36 anys, va saltar a la fama l'any 2014 arran de la seva etapa com a tertuliana als debats de Gran Hermano i Supervivientes, així com a com concursant de Gran hermano VIP 3 l'any 2015.

Des d'aleshores s'ha convertit en una de les col·laboradores més buscades, degut al seu caràcter explosiu que no deixa mai indiferent. Aquest dimarts, la periodista ha concedit una entrevista al podcast de 8tv, Ding Dong, on ha repassat el seu pas per la televisió i on ha revelat els "disgustos" que ha patit.

Teixidó ha començat confessant amb quin sobrenom es dirigeixen als col·laboradors que participen comentant els realities. "A Telecinco, quan jo col·laborava al debat de 'Gran Hermano' ens deien "els ninots". 'On asseiem als ninots?', 'Com van els ninots?"'.

Ares Teixidó amb les seves col·laboradores i Marc Ribas a 8tv

"Em sentia molt dèbil i vulnerable"

La presentadora també ha explicat com va viure "èpoques dolentes" arran de la seva experiència com a concursant de GH VIP. Una etapa en la que va acaparar els focus de la premsa rosa. "La fama m'ha jugat molt males passades. Em sentia molt dèbil i vulnerable. Ho vaig passar molt malament", ha assegurat. "Em feien guàrdies a sota de casa. Convertir-me en personatge va ser el pitjor que em va passar", ha afegit.

Tot i que es va donar a conèixer pel seu pas pels realities, la lleidatana va començar la seva carrera professional a Mediaset l'any 2009 com a reportera. "Recordo quan feia reportatges a Telecinco amb 22 anys i trucava al meu pare i li deia: 'El meu director m'està dient que li haig de pagar una puntada de droga perquè parli'. Aquesta també és la part fosca de la tele", ha reconegut.

Pilar Rahola i Ares Teixidó a 8tv

"A la tele hi ha gent que mataria a la seva mare"

La presentadora s'ha mostrat molt crítica amb el món de la televisió, tot i reconèixer que no es penedeix del seu passat. "El món en el qual m'he mogut m'ha portat sobretot decepcions. A la tele hi ha gent que mataria a la seva mare. I a qualsevol nivell eh. En qualsevol lloc. M'ho he trobat aquí a 8tv, que ja és trist", ha revelat Teixidó.

Malgrat aquesta competició, reconeix que continua patint ansietat pels resultats d'audiència. "La tele, depèn del moment en el que estiguis, et porta molts diners, però et porta implícit molts disgustos. Per més anys que passin, en cap contracte et posa que hagis de tenir ansietat pel tema de les audiències. Cada matí a la dutxa continuo tenint aquesta ansietat", ha reconegut.

"Recordo quan estava a Mediaset que un dia va venir el director quan estàvem a maquillatge i ens va dir que era l'últim programa. No es pot fer fora així a un equip", ha explicat.

Vídeo entrevista completa:

ETIQUETES:

Deixa un comentari