15 DE FEBRER

Així és "Una de les nostres", el nou programa de TV3 amb cinc esportistes d'elit com a protagonistes

El programa de cinc episodis de 50 minuts comptarà amb Laia Palau, Aitana Bonmatí, Ari Sánchez, Laia Sanz i Anni Espar

"Una de les nostres" (TV3)

El proper dimecres 15 de febrer, després del TN Vespre, TV3 estrenarà Una de les nostres. Es tracta d'un espai de cinc episodis protagonitzat per cinc esportistes d'elit i que agafarà el relleu a Oswald. El falsificador. Laia Palau (jugadora de bàsquest), Aitana Bonmatí (jugadora de futbol), Ari Sánchez (jugadora de pàdel), Laia Sanz (pilot de trial) i Anni Espar (jugadora de waterpolo), seran les protagonistes de cada episodi que tindrà una durada de 50 minuts.

Produït per Lavinia Audiovisual posarà en valor la gran quantitat de clubs d'esport base que es troben repartits arreu del territori. A cada episodi, una atleta tornarà al club on es va iniciar en el seu esport, i allà coneixerà un grup de nens i nenes amb qui compartirà una intensa jornada a dins i fora del terreny de joc. Al final del dia la protagonista haurà d'afrontar a la difícil decisió d'escollir tres d'aquests nens i nenes.

Els afortunats l'acompanyaran a viure des de dins un entrenament professional i un partit amb el seu equip, una oportunitat única que permetrà a la canalla entendre com és la vida d'una esportista professional.

Laia Palau a l'estrena

Al primer programa, Laia Palau, llegenda del bàsquet que ha guanyat 33 títols i 12 medalles durant la seva carrera esportiva, no havia tornat a entrenar des que es va retirar el passat mes de maig. En aquest capítol es posarà de nou les vambes de bàsquet per compartir amb vuit nens i nenes un entrenament molt especial al club on va començar a jugar, el Club Joventut les Corts de Barcelona. Després de conviure durant un dia amb els nens i nenes, la Laia n'haurà d'escollir tres.

Els afortunats aniran fins a Girona i passaran dos dies màgics acompanyats de l'exjugadora de bàsquet i actual directora esportiva de l'Uni Girona, que els ensenyarà de primera mà com és un entrenament del primer equip i fins i tot podran colar-se a la pista i compartir una estona amb les jugadores. L'endemà els tres nens veuran el partit de lliga contra el Movistar Estudiantes des d'una posició privilegiada i amb Palau com a mestra de cerimònies.

Laia Sanz amb vuit nens i nens

ETIQUETES:

Deixa un comentari