NOUS EPISODIS

Manel Alías i Àngels Gonyalons pugen "Al cotxe!", amb Eloi Vila, que torna els dijous a la nit a TV3

El programa que ja acumula prop de 400 entrevistats, s'emetrà els dijous a la nit, després del "Polònia" i l'"APM?"

Àngels Gonyalons i Eloi Vila a "Al cotxe!"

TV3 recupera el programa Al cotxe!, amb Eloi Vila a partir d'aquest dijous 9 de febrer a les 23.25, després de l'APM?. L'espai que recorre els carrers de Catalunya i entrevista amb profunditat a dos convidats molt coneguts pels espectadors arrencarà la nova temporada amb el periodista Manel Alías i l'actriu Àngels Gonyalons.

Així, des d'aquest mes de febrer, Al Cotxe! s'emetrà els dijous a la nit, després del Polònia i l'APM?. Vila, que ja acumula cinc anys d'emissió, amb prop de 400 convidats també conversarà amb Agnès Marquès o el Triquell, entre d'altres.

Al primer programa, Manel Alías, parlarà de la seva feina com a corresponsal a Moscou i enviat especial al conflicte del Donbass i a la guerra d'Ucraïna, ara que té clar que no hi tornarà. Alías explicarà que tenir dona i fills l'ha fet canviar de perspectiva: "Cada cop que em posava en perill, em venien al cap el meu fill Pau i la meva dona. He estat molt al límit i això em fa pensar que no cal que hi torni".

Actualment l'excorresponsal està preparant un podcast per a Catalunya Ràdio i intenta gaudir de la felicitat del dia a dia perquè no li passi com a una víctima de la guerra, que li va dir: "No sabíem que érem feliços".

Àngels Gonyalons: "Amb 40 anys de carrera encara tinc il·lusió" 

L'altra convidada serà l'actriu Àngels Gonyalons que torna a fer un musical després de molts anys: està a punt d'estrenar "L'alegria que passa", de Dagoll Dagom, amb qui havia fet "La botiga dels horrors" i "Mar i cel". Durant el trajecte a Al cotxe! recordarà com va començar, als 17 anys i sense formació: "Vaig estudiar 'Mar i cel' d'oïda".

Gonyalons també explicarà que als 38 anys es va sentir saturada i va decidir canviar algunes coses de la seva vida. L'actriu recordarà el que li va dir el seu pare quan va rebre males crítiques per una obra que va interpretar: "No dubtis que el teu gran èxit va ser aquest, quan no vas tenir l'èxit aparent".

ETIQUETES:

Deixa un comentari