STOP

Decisió radical de la nova direcció de Telecinco: S'ha acabat parlar d'aquests 13 famosos

La nova cúpula de Mediaset exigeix que es deixi de parlar de personatges famosos com Isabel Pantoja o Rocío Carrasco

Rocío Carrasco a Tele 5

La nova direcció de Mediaset segueix endavant amb els canvis per mirar de capgirar la caiguda preocupant de les seves audiències. Per això, segons han avançat diversos mitjans com La Razón, la cadena privada ha decidit vetar dels seus programes a una sèrie de personatges famosos. Una decisió trascendental que podria afectar a la seva graella tal i com l'hem coneguda fins ara.

Així, a partir d'ara cap espai de la cadena podrà parlar ni emetre imatges de Rocío Carrasco, Antonio David Flores, Fidel Albiac, Rocío Flores, Kiko Rivera, Olga Moreno, Marta Riesco, Gloria Camila, José Fernando, José Ortega Cano, Rosa Benito, Rosario Mohedano i Bárbara Rey.

Per tant, segons l'article que signa María Esnal, tertuliana de Fiesta, es vetarà a moltes de les celebritats que alimenten la programació de Telecinco amb les seves inacabables polèmiques familiars. Amb aquest moviment del tot inesperat, Mediaset, que acaba de reestructurar la seva cúpula directiva, pretén obrir-se a nous continguts i intentar revertir la crisi reputacional i d'audiències que pateix des de fa any i mig.

Isabel Pantoja, José Ortega Cano o Rocío Carrasco han estat un clàssic durant anys dels sofàs i les tertúlies d'Ana Rosa i Jorge Javier Vázquez. I no només això, els seus descedents i familiars han aconseguit incrementar la seva popularitat participant a alguns dels realities de la cadena durant tots aquests anys.

Isabel Pantoja a 'Top Star' (Telecinco)

Segons explica Yotele, l'ordre es va enviar per escrit dimecres passat a les productores que executen els diferents programes d'actualitat de Telecinco i Cuatro. I no només això, la cúpula del grup vol que cessin els atacs entre productores, com les que s'han viscut entre la d'Ana Rosa (El programa de AR, Fiesta, Ya es mediodía) i La Fábrica de la tele (Sálvame, Socialité).

Tant exigent és al nova directiva que segons expliquen diverses fonts "el personal de documentació s'està veient sobrepassat per la situació, ja que si, per exemple, vol treure unes imatges de Belén Esteban en les quals apareix una d'aquestes persones vetades de fons, hauria de buscar-ne unes altres".

Bárbara Rey al plató de 'Secret Story' (Tele 5)

ETIQUETES:

Deixa un comentari