HOMOFÒBIA

Criden 'maricón' a Jorge Javier Vázquez durant un directe a "Sálvame": "Ens queda molt per avançar"

El presentador català va haver de respondre a l'insult homòfob d'un espontani durant una connexió en directe del programa

Jorge Javier Vázquez aquest dimecres a "Sálvame"

Jorge Javier Vázquez va ser insultat aquest dimecres durant un directe de Sálvame. Els fets es van produïr durant una connexió amb el reporter José Antonio León que es trobava a Cadis al costat d'un dels testimonis que van presenciar una baralla protagonitzada pel torero José Antonio Canales Rivera.

Just en aquell instant va passar un furgoneta per darrere de l'equip del programa i es va poder escoltar com un home va insultar al presentador de Badalona: "Jorge Javier, 'maricón", va espetar. Un crit que va deixar descol·locat a Vázquez tot i que no va dubtar en reaccionar: "Quina novetat. Però això ja se sabia no?", va dir amb ironia el presentador.

"Em sembla estrany que després de 25 anys el que digui sigui marieta. Un no es pot enfadar quan el descriuen", va afegir amb sorna, tot i que es va acabar posant seriós: "Ja va bé que passin aquestes coses perquè en aquest país encara ens queda molt per avançar. Això ens passa moltíssimes vegades. Hem naturalitzant aquest tipus d'insults i són insults i agressions", va recordar Vázquez.

Jorge Javier en el moment de l'insult a "Sálvame"

"Aquest tipus de situacions són les que moltíssimes vegades gent com jo i del meu col·lectiu hem de fer front pel carrer, i no ens podem regirar perquè llavors es lia encara més i seria molt pitjor. Lamentablement, hem de baixar el cap i passar de llarg. Això és el que passa!", va lamentar el presentador.

"Jo tinc 52 anys i tinc durícia, però hi ha gent molt jove que amb aquesta mena de situacions pateixen", va acabar dient Jorge Javier. Aquest va ser el moment:

ETIQUETES:

Deixa un comentari