NOVA ETAPA

Així va ser l'estrena de Danae Boronat al "Zona Franca": "El que diguin les xarxes no és la realitat"

El late night de TV3 deixa enrere l'etapa de Joel Díaz amb: "Això és molt boig, una dona presentant un late show!"

Danae Boronat al "Zona Franca"

TV3 va reestrenar aquest dilluns 27 de febrer el nou Zona Franca amb Danae Boronat com a presentadora. L'espai que va començar abans del que és habitual, al voltant de les 23.20h, va aconseguir 86.000 espectadors i un modest 6,1% de quota.

Boronat va entrar a plató sense repetir la salutació que feia Joel Díaz "Puta nit i Bona Espanya". La presentadora això sí, va mantenir el monòleg inicial.

"No l'havíeu vist a venir aquesta, eh? Aquest és el canvi més desconcertant a TV3 des que van canviar el David d'El cor de la ciutat. Doncs ja podeu tremolar, que ha arribat la feminazi de províncies. Jo pensava que no arribaria enlloc parlant de futbol femení i mira, efectivament, no he arribat enlloc. Això és molt boig, una dona presentant un late show! De fet, som cinc ties en un plató d'un late show i això ha passat menys que cinc ties en qualsevol altra esfera de la vida pública. Fins ara la televisió era un camp de naps, avui queda inaugurat el primer plató de TV3 que és un camp de patatones", va començar dient Boronat.

La presentadora també va fer broma amb el fet que ella no havia estat la primera opció per rellevar a Díaz. "Tampoc no ho era Lewandowski, però sí que vaig ser la segona", va dir abans que comencés a aparèixer gent a plató que assegurava que també els ho havien proposat però ho havien refusat "per dignitat". Fins i tot va aparèixer un robot a qui Boronat va aprofitar per llançar un dard a 8tv: "A tu també? Ah que prefereixes anar a 8tv perquè allà hi ha més drogues…"

"Acceptem-ho, només quedaven dues persones per trucar i l'altra era el Manel Vidal. La veritat és que molts diaris ja ens donaven pràcticament per morts i fins i tot ja tenien preparada l'esquela", va prosseguir.

Boronat canta en directe: "Les xarxes no són la realitat"

Abans d'acabar el monòleg, la presentadora es va animar a cantar en directe al costat de la Mercabanda. "Noies que us sembla si li posem una cançó a tot això que m'està passant?"

Així deia la lletra: "Semblava que tot s'acabava per un gag faltón, ens donaven per morts. La gent a Twitter i a Instagram amb la destral estan i t'has ficat en un bon jardí. Tant me fot, m'encanta. Substituir el Joel Díaz és un bon marró, no tinc problemes de cabell ni tampoc de suor. Veuràs els haters què diran, el mòbil bullirà. Acabaràs tirant-te el vi… Tant me fot! Les xarxes. Et cauran molts cops i de tots els colors. Diran que era millor l'altre presentador, doncs no penso plorar com Messi al marxar. El que diguin les xarxes no és la realitat. M'encanta".

La 'Constitució' del nou Zona Franca

Un dels altres moments de la nit, va ser quan la Danae va anar a buscar a les noies de la banda per anunciar que havien redactat una Constitució per al nou Zona Franca: "En aquest programa s'han comès alguns errors i volem assegurar-nos que en el ftuur no es tornaran a repetir. Per això, volem redactar una Constitució que garantexi els nostres drets", va anunciar Boronat.

"Ciutadanes i ciutadans del Zona Franca, pel poder que m'he atorgat jo mateixa, redactem una nova constitució. Tot i que ja veurem si la podem aplicar perquè en aquest país els jutges fan el que el surt de la toga. No es permetrà que ens llencin floretes com ara guapes, l'única que permetrem serà que ens diguin feminazis. Queda estrictament prohibida l'emissió del Zona Franca després de la cinquena repetició d'El Foraster, dels millors moments del Joc de cartes i després de documentals lacrimògens sobre elefants que s'han quedat orfes. Decretem que el Joel Joan té barra lliure al programa, barra lliure per venir sempre que vulgui i no de l'altre perquè ens arruïnaria el pressupost. En definitiva, Zona Franca s'estableix com un estat social, democràtic i feminista de dret conystitucional. Moltes gràcies i aquesta nova constitució que ens hem donat entre totes li direm Dona franca".

Aquest va ser el moment:

ETIQUETES:

Deixa un comentari