ES DEFENSA

Mayka Navarro es defensa pel seu polèmic directe a la Boqueria amb Ana Rosa: "Està manipulat"

La periodista que va ser durament criticada per un directe sobre la rebaixa de l'IVA, assenyala a una "manipulació"

Mayka Navarro

La periodista de successos i reportera d'Ana Rosa, Mayka Navarro, s'ha pronunciat aquest dijous a les crítiques rebudes per una connexió que va fer el passat 2 de gener a El Programa d'Ana Rosa. La periodista es va desplaçar fins al Mercat de la Boqueria de Barcelona, per a comprovar si havien tingut efecte la mesura adoptada pel govern d'abaixar l'IVA als productes bàsics d'alimentació.

"Avui molts s'han sorprès perquè aquesta rebaixa de l'IVA que va aprovar el Govern la setmana passada i que entrava avui en vigor molt no s'ha notat. I per què no s'ha notat? Perquè molt del gènere comprat es va comprar l'any passat i per tant aquesta rebaixa de l'IVA en els productes bàsics no es nota", va explicar a la connexió Mayka Navarro.

Mayka Navarro a la Boqueria

La polèmica va arribar quan la Mayka va intentar copsar les impressions d'alguns comerciants del mercat i es va trobar amb unes respostes inesperades. Joan, un peixater li va respondre que "el peix estava tan barat que havia tingut cua" i, tot seguit, Manolo, un fruiter, li va assegurar que els preus havien baixat en contra del que ella acabava de dir als espectadors de Telecinco.

"No pot ser que tothom a La Boqueria em digui que ha baixat tot! Hauré de canviar de mercat!", va exclamar la periodista en veure les respostes dels seus entrevistats. Unes paraules que van ser interpretades com que en el programa d'Ana Rosa Quintana estava intentant qüestionar que les mesures anticrisi adoptades pel govern de Pedro Sánchez tinguessin efectes reals.

Mayka: "És un vídeo absolutament manipulat"

Davant d'aquests acusacions, Mayka ha volgut dir-hi la seva i tancar el tema en una entrevista a Telecinco. "Algú es va dedicar a muntar un vídeo amb parts d'aquest directe de tal manera que el resultat, si tu només veies aquest vídeo, no té res a veure amb el que va passar en aquell directe. El resultat era un vídeo absolutament manipulat. Manipulat amb la intenció d'atacar al programa d'estar en contra de la mesura de baixar l'IVA dels productes bàsics. Això no té res a veure amb el que va passar aquell matí", ha criticat la periodista.

La periodista ha afegit que le seves paraules havien estat "evidentment en to de broma i de riure que tothom entén, excepte qui vulgui veure aquí una maniobra del programa i de la presentadora contra el Govern. En fi, les crítiques van ser furibundes". "Com anava jo a qüestionar això? Estem bojos?", s'ha preguntat.

ETIQUETES:

Deixa un comentari