FAMA Mariona Escoda, guanyadora d'"Eufòria": "Fa temps que vaig al psicòleg. Em costava sociabilitzar"

Mariona Escoda a RAC1

La cantant que va guanyar el concurs de TV3 ha explicat a RAC1 que el concurs l'ha ajudat a trencar amb els seves inseguretats

La guanyadora d'Eufòria, Mariona Escoda acaba d'estrenar el seu primer single Et deixo la mà i també farà el paper de la Rosa al musical d'El petit príncep. Aquest dimecres, la cantant de 21 anys nascuda a Valls ha passat pels micròfons de Jordi Basté a RAC1 per fer balanç d'aquests darrers mesos d'alt voltatge.

"Han sigut sis mesos de no parar. Va ser acabar Eufòria i començar a arribar feina mot xul·la", ha explicat Escoda. "Estic molt contenta però he sentit molta pressió per estar a l'alçada".

De fet, el seu nou tema Et deixo la mà té un significat molt especial que parla d'ella mateixa. "És trencar amb tot allò que no m'havia deixat avançar en un passat. Amb les meves inseguretats", ha explicat.

"Jo era una persona molt insegura i Eufòria em va ajudar a trencar amb tot això. Em costava molt sociabilitzar, creure en mi mateixa…", ha reconegut. "Abans d'entrar a Eufòria ja feia temps que anava al psicòleg. Jo soc molt analítica i tenia molts patrons interns que havia de canviar".

L'Edu i la Mariona a "Eufòria" (TV3)

Tot i l'èxit de popularitat, Escoda ha assegurat que la fama "no se m'ha escapat de les mans". "Hi ha hagut un 'boom' però ho visc d'una manera controlada. La gent que em para pel carrer ho fa amb molt respecte", ha explicat.

"Em vaig desinstal·lar Twitter"

Tot i que la Mariona té compte a Instagram, ha reconegut que va decidir donar-se de baixa a Twitter per protegir-se. "No volia estar cada setmana després de cada gala mirant què es deia de mi. Molta gent em criticaria sense saber el que costava fer cada actuació a l'escenari".

El concert de presentació del seu nou treball discogràfic, organitzat per The Project, tindrà lloc el dia 16 d'abril a la Sala Paral·lel 62 de Barcelona.

ETIQUETES:

Deixa un comentari