Jorge Javier Vázquez carrega contra Paz Padilla: "Me la va jugar. No vull res amb ella!"

Jorge Javier Vázquez

El presentador de "Sálvame" ha parlat per primera vegada de la seva mala relació amb la humorista assegurant que no és de fiar

Jorge Javier Vázquez ha parlat sense pèls a la llengua sobre la seva relació amb Paz Padilla. El presentador de Sálvame ho ha dit en una entrevista al podcast del conegut youtuber Malbert, Querido Hater.

"No tinc cap relació amb Paz Padilla. Ni vull tenir-la, ni m'interessa. Me la va jugar diverses vegades i no vull res amb ella", ha revelat Jorge Javier en ser preguntat per la humorista gaditana.

Després d'això, el vídeo continua amb un nou dard cap a Padilla: "Cal ser dolenta", afegeix el de Badalona. "Dolenta és poc, però després tot cau pel seu propi pes", li respon Malbert."A mi deixa'm d'embolics. Això quan surt? Per Nadal? Toca't els collons! En època d'amor i companyia", ironitza Jorge Javier.

El de Sálvame també ha parlat de l'edat i les relacions assegurant que li "encantaria tenir un nòvio de 22 anys" tot i que la seva mare no ho veu gens clar. Una resposta que ha aprofitat per atacar a la col·laboradora del seu programa, Laura Fa que en el seu dia va criticar amb contundència la relació de Kiko Matamoros i la seva xicota Marta López per la seva gran diferència d'edat.

"No m'agrada que llancem manifestacions o pensaments que coartin la llibertat dels altres. Qui és Laura Fa per cortar la llibertat de Marta d'estar amb Kiko?".

ETIQUETES:

Deixa un comentari