CONFESSIONS Laura Rosel va al "Tot són problemes" de TV3 i en surt escaldada: "Et faran fora!"

Lildami, Marta Torné i Laura Rosel a TV3

La presentadora de Catalunya Ràdio va ser una de les convidades del programa que també va comptar amb Marta Torné i Lildami

El Tot són problemes d'aquest divendres al vespre a TV3 va comptar amb Marta Torné com a presentadora ocasional per la baixa de paternitat de Patrick Urbano. L'espai va aconseguir 225.000 espectadors i un bon 12,7% de quota, la segona opció de la seva franja. Els convidats d'aquesta setmana van ser el cantant Lidlami i la presentadora d'El matí de Catalunya Ràdio, Laura Rosel.

Torné divertida com sempre no va desaprofitar la ocasió per preguntar a Rosel per la seva sortida del FAQS. "Vull saber la veritat!". "Avui és el dia de dir la veritat", va dir Rosel abans de respondre. "Em van fer fora i no vaig tornar a mirar mai més el programa", va reconèixer.

El programa també va jugar a revelar alguns fets de la biografia de Rosel desconeguts fins ara. Per exemple, que la van fer fora d'una cocteleria de Nova York. "Havíem begut i vam començar a cantar fent un joc i ens van dir que marxéssim", va explicar la presentadora. "No et fèiem molt 'fiestera'. Ara ja m'agrades més!", li va etzibar Torné.

Lildami i Laura Rosel al "Tot són problemes"

Una de les altres confessions de Laura Rosel que van deixar en shock als companys del programa va ser quan va reconèixer que no se sap l'abecedari en català. Un fet que Torné va aprofitar per llançar un altre dard a la convidada: "Escolta et faran fora del teu progama. Com pot ser que la presentadora de Catalunya Ràdio no se'l sàpiga?".

"Jo vaig estudiar l'EGB a una escola pública a Sabadell i majoritàriament era en castellà", va puntualitzar Rosel. Torné li va treure ferro i va reconèixer que ella tampoc se'l sap. "Com voleu que me'l sàpiga si encara estic aprenent el català dia a dia".

Però el viacrucis de Rosel al programa no es va quedar aquí i al joc dels tuits ocults va tornar a ser protagonista . "Us imagineu a la Laura Rosel de concursant d"Eufòria'. Seria tan divertit com fer l'IVA trimestral", es va poder llegir a la piulada en qüestió. "Escolta! Qui ha escrit això? Doncs ho faria molt bé, ara la portarem un dia!", va respondre Torné amb ironia.

Lildami, Torné i Rosel al "Tot són problemes"

Raquel Sans diu el que ningú s'espera

Un dels altres moments destacats del programa va ser quan van jugar a endevinar si les notícies que els companys dels telenotícies deien eren certes o falses. Una de les que hi va participar va ser la Raquel Sans, del TN Migdia que va sorpendre amb aquesta frase: "Barcelona, 'Te quiero o 'Tu puta madre' estan en el rànquing de les contrassenyes més posades a Espanya".

"La Raquel Sans ha dit 'tu puta madre'? Què està passant?", van dir els protagonistes del programa. I atenció per què la notícia era real.

ETIQUETES:

Deixa un comentari