ÀSIA "Joc de cartes" troba al millor restaurant asiàtic i suspèn a un dels concursants: "Lamentable"

"Joc de cartes"

L'encarregat d'un dels restaurants va perdre els nervis i els seus rivals el van castigar amb una nota mitjana de 3,8

La gastronomia asiàtica és una de les més conegudes i variades del món. Sushi, curri, gingebre, ramen, soja … ingredients i plats que ja ens sonen familiars. Aquesta setmana, Joc de cartes ha buscat al millor restaurant asiàtic de Barcelona. La primera parada va ser al Vabowl, un restaurant de propietaris xinesos que aposten per la cuina al vapor amb en Marc Matarrodona de només 22 anys com a encarregat.

Vabowl (3,8)

El noi ja va alertar que era "molt nerviós" i que el restaurant l'havia ajudat però els nervis li van jugar una mala passada i va acabar tirant el caldo d'un plat a una de les concursants. Un error que li van fer perdre els nervis a la cuina: "Me están tocando los cojones!". Aquest va ser el moment:

Els seus rivals no van tenir compassió i van suspendre al restaurant amb un molt baix 3,8. Una nota mitjana on el servei del Marc es va quedar amb un 2,7.

Little Andaman (8,4)

La següent parada va ser al Little Andaman, un restaurant indi on l'Anoushka Das Gupta defuig els tòpics de la gastronomia hindú i els prejudicis que li comporta ser la filla dels propietaris. Tot i que va alertar que alguns plats picaven, el Marc del VaBowl va tornar a ser el protagonista de l'àpat. "T'estàs posant vermell", li va dir el Marc Ribas. "Joder, pica bastant!", va exclamar el noi.

Memorias de China (7,5)

Qui també vol fer-se un nom sense perdre el llegat familiar és l'Adam Lam, al capdavant d'un dels restaurants xinesos més emblemàtics de la ciutat, el Memorias de China. Un local tradicional que no va agradar. "Està ple de tòpics. La decoració em sembla una mica carregossa", va dir la Li Wan Li.

La cuina tampoc va acabar de convèncer per la seva higiene: "Hi ha estalactites de grassa", van dir els concursants. En canvi, el menjar sí que va agradar: "M'ha traslladat a la Xina. El menjar està increïble", va dir la Li. Però el moment de la nit se'l va endur l''Anoushka amb un ball a l'estil bollywodd.

Olla de Si Chuan (7,1)

La quarta restauradora, la Li Wan Li, va optar per modernitzar radicalment el restaurant de barri dels seus pares i convertir-lo en l'Olla de Si Chuan, un local amb el "hotpot" xinès com a gran especialitat. El local és tan modern que fins i tot hi vam poder veure un robot com a cambrer. "M'ha enamorat! M'ho passaria bomba amb ell al restaurant", va dir un dels rivals.

Tot i la gran personalitat de la Li, el menjar no va convèncer i va tenir algun error, com un arròs que no va arribar a taula. "Saps què passa? Que tinc memòria de peix", va dir ella amb un somriure. En canvi, el seu plat estrella, el "hotpot", on el menjar s'acabava de cuinar a taula a dins d'una olla, els va fer certa gràcia.

A la confrontació, el Marc del Vabowl va haver d'escoltar les crítiques dels seus companys que li van posar un suspens total amb una nota de 3,8. "No ho fem tan malament però vull demanar disculpes pel meu servei que va ser lamentable", va dir el noi. Però la nota del Marc Ribas no va ser gaire millor: un 4,2.

Finalment, l'Anoushka Das Gupta del Little Andaman que no va baixar del 8 en cap categoria, es va endur la victòria amb una nota final de 8,3.

ETIQUETES:

Deixa un comentari