El segon cas del "Crims" descobreix un doble assasinat a Alcanar: "Cas Febamar"

"Crims" (TV3)

El nou capítol reviu uns fets de l'any 2008 al municipi del Montsià: Atracament o doble crim?

Crims ha tornat a TV3 per la porta gran amb un rècord històric d'audiència. La nova temporada això sí, compta amb només quatre capítols de dos casos diferents. El primer va ser la desaparició d'una veïna de Girona l'any 2013 i el segon és el cas "Febamar", l'atac al propietari d'un concessionari de cotxes d'Alcanar que s'emetrà el dilluns 28 de novembre.

El cas "Febamar" es tracta d'un doble assassinat que va tenir lloc a Alcanar el 4 de desembre de 2008. Aquell dia, el propietari d'un concessionari de cotxes del municipi pròxim a la carretera N-340 i la seva dona són apallissats fins a la mort. Els dos cossos trobats al domicili són de Felipe Barrio, propietari de la casa i de Febamar, i d'Stella Afodoroaie, la seva parella.

L'interior de l'habitatge apareix molt remogut. "La primera impressió al creuar el llindar és d'un gran desordre", va dir el fiscal en veure l'estat del domicili.

Interior del domicili

L'home tenia una ferida a l'estómac provocat per arma blanca o un altre tipus d'objecte. Al pati, hi falta un vehicle. La investigació transcorre entre les Terres de l'Ebre i Castelló de la Plana i Mossos d'Esquadra i Guàrdia Civil hauran d'entendre's per poder resoldre'l.

La policia haurà d'esbrinar si tanta fúria pot haver estat motivada per un robatori o si al darrere hi ha alguna cosa més. S'ha simulat un atracament per emmascarar el doble crim?

Escolta l'àudio amb el desenllaç del cas (spòiler)

ETIQUETES:

Deixa un comentari