VEURE PER CREURE Ortega Cano la diu grossa a Ana Rosa: "El meu semen és de força"

José Ortega Cano aquest dilluns a Tele 5

El torero ha defensat la seva virilitat fent al·lusió al seu semen i ha llançat aquest missatge a Ana María Aldón: "Anem per la nena"

El torero Ortega Cano ha protagonitzat un dels moments més surrealistes que es recordaran durant força temps a la televisió. Ha estat durant una entrevista a El Programa de Ana Rosa d'aquest dilluns, en què ha respost a les acusacions de Rocío Carrasco. I no només això, l'exmarit de Rocío Jurado ha anunciat que la demandarà. "Durant els últims temps Rocío Carrasco ha abocat sobre mi contínues infàmies i desqualificacions, ha retorçat la veritat fins a extrems inigualables", ha començat dient.

"Aquesta conducta plena d'odi, només pot tenir una resposta judicial, que sigui la justícia la que actuï davant tanta mentida. Per això, he donat instruccions als meus advocats perquè actuïn en conseqüència en el moment en el qual el considerin oportú", ha advertit Ortega Cano.

"Jo no era un mindundi, era un home de veritat i continuo sent-ho. No es pot comprendre el que està dient Rocío Carrasco", ha afegit. "Si jo fos una persona que m'agraden les festes o emborratxarme…", ha continuat dient davant l'estupefacció dels espectadors i d'Ana Rosa. "Bé això ja et va agradar eh", li ha espetat la presentadora.

Però el torero també ha parlat de la separació de la seva actual esposa, Ana María Aldón i ha deixat ha deixat anar una frase de vergonya aliena: "El meu semen és de força, anem a per la nena!". Mentre Ana Rosa s'ha posat a riure i ha dit que era "una declaració d'amor", els espectadors s'han indignat a les xarxes.

Entre elles, la periodista Laura Fa: "Si jo fos Ana María, començaria a córrer i no pararia fins arribar al Canadà. Quin horror de senyor!"

No ha estat l'única frase desafortunada, durant l'entrevista també ha deixat anar que li va donar permís per tallar-se el cabell. "Com que li vas donar permís!!", ha esclatat Quintana.

ETIQUETES:

Deixa un comentari