DRETS LGTBI Jorge Javier Vázquez critica el silenci dels amics gais de Tamara Falcó: "Heu d'opinar!"

Jorge Javier Vázquez a "Sálvame"

El presentador de Sálvame, critica el silenci de Bois Izaguirre i Juan Avellaneda sobre el polèmic discurs ultracatòlic de Tamara Falcó

Jorge Javier Vázquez va tornar a criticar amb duresa el polèmic discurs de Tamara Falcó en un acte ultracatòlic celebrat a Mèxic. El presentador de Sálvame va demanar aquest dimecres als amics homosexuals de la marquesa que es rebel·lin contra la filla d'Isabel Preysler.

"Estem vivint un moment molt complicat per a la humanitat, hi ha tants tipus de sexualitats, tants llocs diferents on pots exercir el mal. Crec que en altres generacions no era tan evident", va dir Falcó a l'acte organitzat per la ultraconservadora HazteOir.

El de Badalona fa dies que utilitza l'altaveu que li proporciona Sálvame per criticar el discurs de Falcó i la seva relació amb el col·lectiu, que va en contra dels drets del col·lectiu LGTBI. Aquest dimecres, Jorge Javier va ser encara més contundent i va demanar als amics de Falcó que no es quedin callats.

"Demano als mariques d'aquest país, a les lesbianes, transsexuals i persones de gènere fluid que despertem ja. Estem anestesiats i hem de treure a passejar la consciència". "Espero que amics de Tamara com Boris Izaguirre i Juan Avellaneda se signifiquin i no estiguin en silenci", va afegir el presentador.

Juan Avellaneda (Instagram)

"Els hem fregit a trucades!"

Segons va explicar Vázquez, cap dels dos ha volgut prendre partit tot i que "des d'aquest programa els hem fegit a trucades perquè opinin del tema, i no opinen. No senyor! Heu d'opinar sobre aquest tema! Clar que heu d'opinar!", va insistir el de Tele 5.

"A un marica no només se'l tria per a acompanyar a Tamara a triar teles per al seu restaurant, Juan Avellaneda", va dir Jorge Javier, fent referència a l'estilista català que va aparèixer a la sèrie documental de Netflix de Tamara Falcó. "Un marica ha treure la seva consciència a passejar i fer valer els seus drets", va reiterar.

ETIQUETES:

Deixa un comentari