DIVENDRES Espartac Peran torna a presentar a TV3 per un motiu molt especial

Espartac Peran

L'actual director del concurs "Atrapa'm si pots" conduirà aquest divendres el nou "Tot són problemes" per la baixa d'un dels seus conductors

Espartac Peran tornarà a presentar un programa a TV3. Serà només per un dia i per un motiu ben especial. Substituirà al conductor del nou programa dels divendres al vespre, Tot són problemes, Patrick Urbano que acaba de ser pare de bessonss i està de baixa per paternitat durant unes setmanes.

No serà la primera vegada que passa. El passat divendres la Noe del Com si fos ahir, l'actriu Elena Gadel, va ser la primera en agafar el relleu d'Urbano al costat dels altres dos presentadors, Serapi Soler i Juliana Canet. Uns relleus que es mantindran cada setmana fins que el presentador torni de la seva baixa.

Però en aquesta ocasió el relleu serà especial. Urbano i Peran fa relativament poc que es coneixen, però han forjat una amistat molt especial dirigint durant anys el concurs líder dels caps de setmana, l'Atrapa'm si pots de Llucià Ferrer. Va ser al novembre del 2018 quan TV3 va adquirir els drets del concurs que també triomfa en d'altres cadenes autonòmiques i va escollir a Peran per dirigir-lo després de deixar el magazín de tarda, Divendres al juliol del 2017.

Xavi Coral i Espartac Peran al "Divendres de TV3 l'any 2011

Però la carrera de Peran és llarga i extensa. Va tocar el cel l'any 2010 quan va fer les Campanades amb Xavi Coral des de la Torre Agbar de Barcelona i al desembre del 2011 va copresentar La Marató també amb Coral de parella. El 2013 va repetir al capdavant de les Campanades al costat de l'actriu Mercè Martínez des de Ripoll.

Però sens dubte molts espectadors li tenen estima quan cada setmana visitava un poble de Catalunya al programa Divendres. Va estrenar-se l'any 2009 i fins al 2015 van presnetar-o Xavi Coral i Espartac. Al 2015, Coral se'n va anar a fer de corresponsal a Brussel·les i Helena Garcia Melero el va substituir fins al 2017. Aquest va ser l'emotiu comiat de Coral i Peran a TV3:

Ara, Peran acaba d'escriure un llibre reflexiu sobre la vida i la mort i segueix a l'Atrapa'm si pots, el concurs produït per Mediapro, i on fins fa poc el seu codirector era Patrick Urbano, que recentment va abandonar el programa per centrar-se en el nou Tot són problemes.

"Quan em van dir que treballaria amb l'Espartac estava acollonit. Però he après molt d'ell tant a nivell professional com també humà", va reconèixer Urbano en una entrevista amb Peran al Planta baixa de TV3. Celebrem que ni que sigui per un dia, l'Espartarc es torni a posar al capdavant de les càmeres!

ETIQUETES:

Deixa un comentari