PRESENTADORA Agnès Marquès: "Em van oferir presentar un programa a Madrid i vaig dir que no"

Agnès Marquès

La presentadora del "Planta baixa" de TV3 ha parlat de la seva nova etapa a la franja de tarda: "L'estic gaudint molt"

Agnès Marquès ha tornat a TV3 per presentar les tardes amb Planta baixa, després de vuit anys a RAC1. Aquest divendres, Marquès i el seu equip van fer el rècord de la temporada amb un 12,9% i es va imposar al Sálvame (11,5%). La periodista ha parlat de com afronta el nou repte professional en una entrevista a Catalunya Ràdio aquest dissabte.

Primer de tot, ha parlat de la caiguda que va patir patinant amb la seva filla i que la va fer aparèixer al programa amb el braç envenat. "Ara he començat la recuperació", ha dit.

Agnès Marquès amb el braç envenat a "Planta baixa"

Després de molts anys fent el telenotícies i els vespres al No ho sé de RAC1, la presentadora s'enfronta al repte d'aixecar les tardes de la cadena pública, que fins l'estiu passat estaven liderardes pel Tot es mou d'Helena Garcia Melero. Són més de 3 hores i mitja de directe des que acaba la sèrie Com si fos ahir fins que comença l'Està passant de Toni Soler. Tot i això, Marquès assegura que "com que tractem tot els temes l'estic gaudint molt. És un programa llarg però no se'm fa pesat".

El programa produit per La Manchester (propietat de Ricard Ustrell), disposa d'un equip de més de 30 redactors i un pressupost de 3,375 milions d'euros per a tota la temporada. Una xifra inferior a la que s'endú el Polònia, l'espai de sàtira setmanal de 30 minuts té un cost de 3,388 milions d'euros. Preguntada per si Ustrell intervé en les decisions del nou Planta Baixa, Marquès ho nega: "Puc treballar amb total llibertat i amb confiança".

"El Ricard i jo no ens coneixíem. Ell va fer un acte de fe i de confiança en mi a l'hora de fer-me la proposta i jo amb ell. És una persona que li agrada molt la televisió, la comunicació, i és molt jove, però té molt de talent per pensar en formats televisius", ha assegurat l'actual presentadora del PB.

Marquès també ha revelat l'oferta que va rebutjar d'una cadena estatal. "Va passar fa un any, em van oferir presentar la franja matinal de La Hora de La1, però el cos em deia que no. Anar a Madrid era tornar a començar. El que passi a Zamora em queda lluny. És una realitat que desconec".

ETIQUETES:

Deixa un comentari