You are currently viewing <span>BAIXA</span> Toni Soler anuncia que no podrà presentar l'"Està passant" durant uns dies: "A aquestes alçades, patètic"
Toni Soler a l'"Està passant" (TV3)

BAIXA Toni Soler anuncia que no podrà presentar l'"Està passant" durant uns dies: "A aquestes alçades, patètic"

El presentador de TV3 que va aparèixer visiblement constipat al programa d'aquest dimarts anuncia que ha agafat la Covid

TV3 ha començat la nova temporada com la cadena líder d'audiència. Després de 13 dies del mes de setembre acumula un bon 13,9%, a gran distància de al segona, Anterna 3 amb un 10,2%. Tot i això, les seves principals estrelles estan patint una sèrie de problemes de salut.

Aquest dilluns, la presentadora del Planta baixa, Agnès Marquès va aparèixer amb el braç envenat i aquest dijous ha anunciat amb una imatge des de l'hospital que ha hagut de ser intervinguda. Al seu lloc, el seu número dos, Maiol Roger s'ha hagut de fer càrrec de les prop de quatre hores que dura el magazín de tarda.

Per si això no fos poc, l'altre presentador estrella que agafa el relleu al Planta baixa a les 20.15h amb l'exitós Està passant, ha agafat la Covid. Es tracta de Toni Soler que aquest dimarts va aconseguir un bon 14,3%, tot i perdre contra Pasalapabra (17,6%). El presentador també ha penjat una imatge des del sofà de casa seva al seu compte d'Instagram amb el següent missatge: "Covid. A aquestes alçades. Patètic".

Toni Soler al sofà de casa seva amb Covid (Insatgram)

Així, Soler s'haurà de quedar a casa durant uns dies i l'han hagut de substituir els seus companys de plató Jair Domínguez i Òscar Andreu. I atenció perquè aquest dimecres el programa es va imposar a Pasalapabra per primera vegada en molt de temps.

Al programa de dimarts, Soler ja va aparèixer amb la veu de constipat i amb algun esternut com es pot veure en el següent vídeo. Després de fer-se el test, va descobrir que era Covid. Ara cal creuar els dits perquè al resta de l'equip no doni positiu.

Deixa un comentari