ADÉU SIAU Tele 5 acomiada de manera fulminant a Rocío Flores per les seves exigències inassumibles

Rocío Flores a Tele 5

Rocío Flores ha estat acomiadada de "El Programa d'Ana Rosa" després de demanar un augment de sou i vetar els temes de la seva família

Rocío Flores ha estat acomiadada de El Programa d'Ana Rosa. La filla de Rocío Carrasco va ser el fitxatge estrella de Tele 5 a l'abril de 2021, una col·laboració que sempre ha suscitat molta polèmica, tant pels seus vetos com per les seves declaracions. Cal recordar que Flores no apareixia al magazín matinal des de principis d'estiu.

Segons ha publicat la revista Lecturas, la productora del matinal de la cadena privada, no ha acceptat les reclamacions i clàusules que Flores volia aconseguir amb la renovació del seu contracte. La noia cobrava 1.000 euros per cada intervenció al programa d'Ana Rosa, però en volia més i hauria demanat un augment de sou considerable per seguir una nova temporada. Una petició que ha provocat el trencament de les negociacions.

Però no seria l'únic motiu del seu acomiadament. I és que també hauria imposat altres condicions per seguir: no parlar de tots els aspectes de la seva vida personal i no comentar segons quins temes d'actualitat. Entre ells, la seva polèmica familiar.

Rocío Flores a "El Programa de Ana Rosa"

"No ha estat generosa"

Tot això és el que hauria traslladat el representant de Rocío Flores als caps de la productora sense èxit. Segons la mateixa informació, els responsables del programa consideren que "no té sentit tenir a Rocío Flores asseguda al sofà si no parlarà de la seva família materna ara que estan d'actualitat amb l'emissió de la segona part del documental "En el nombre de Rocío".

Segons la revista Lecturas hi hauria una certa decepció amb l'ex supervivent, perquè "ha estat molt protegida" i malgrat això "no ha estat generosa ni amb la productora ni amb molts dels seus companys".

Rocío Flores i Joaquín Prat a Tele 5

ETIQUETES:

Deixa un comentari