COM SI RES Sorpresa al funeral d'Elisabet II: Joan Carles i Sofia apareixen rient al costat de Felip i Letícia

El rei emèrit i Sofia rient durant el funeral d'Elisabet II

La periodista Pilar Eyre esclata a l'especial de TV3: "Qui pot defensar això? La mirada de Letícia és matadora"

Dilluns de funeral a la majoria de cadenes de televisió. TV3, La 1, Antena 3, Tele 5, Cuatro i La Sexta s'han volcat en cobrir el multitudinari comiat a la reina Elisabet II que s'ha celebrat aquest migdia. Però més enllà de la presència de caps d'Estat i monarques de tot el món, totes les mirades estaven fixades en el rei emèrit Joan Carles I.

Felip i Letícia volien evitar la foto amb Joan Carles I però finalment no ho han aconseguit. Les càmeres han captat la primera imatge familiar des que l'emèrit va marxar a Abu Dhabi. L'emèrit i Letícia asseguts plegats. "Em sento estafada!" ha etzibat la periodista Pilar Eyre a l'especial de TV3. "Sento vergonya. Una persona que ha fet tant de mal. Com pot ser que estigui allà? Felip i Letícia haurien d'haver pres mesures. No ho han fet i ho pagaran car", ha afegit.

Però la sorpresa ha anat més enllà quan Helena Garcia Melero ha avisat a Eyre el què acabava de veure. "Pilar si estàs indignada. Acabem de veure que Joan Carles i Sofia tenen mostres de complicitat. Estan parlant". "És veritat. Però bé, la reina Sofía ens ha demostrat que no creu en la dignitat d'una dona amb donar un cap al damunt de la taula", ha repost Eyre. I no només això, fins i tot se'ls ha pogut veure somrient durant la cerimònia. "Qui pot defensar això? S'estan rient durant el funeral. La mirada de Letícia és matadora", ha dit incrèdula Pilar Eyre.

"El rei emèrit i Sofia han dormit al mateix hotel a Londres. Els que ho organitzen ja saben que han de posar habitacions separades?", s'ha preguntat Melero.

Joan Carles i Sofia, reapareixen plegats

Una altra de les imatges més sonades ha estat l'aparició de Joan Carles i Sofía junts com si res hagués passat. Va ser aquest diumenge a l'entrada de la capella ardent de la reina Elisabet II.

ETIQUETES:

Deixa un comentari