You are currently viewing <span>MOLT ENFADADA</span> Pilar Rahola esclata a "El fax de 8tv" contra ERC: "Em podeu fotre d'hòsties"
Pilar Rahola a "El fax de 8tv"

MOLT ENFADADA Pilar Rahola esclata a "El fax de 8tv" contra ERC: "Em podeu fotre d'hòsties"

  • Post comments:1 Comment

La periodista havia acusat a la diputada d'ERC Najat Driouech pel seu silenci arran de l'assassinat de la jove iraniana Masha Amini

Pilar Rahola va tornar a ser la protagonista d'El Fax de 8tv d'aquest dissabte. El programa va fer el seu màxim d'audiència amb 23.000 espectadors i un 1,5%. Un dels moments més tensos va ser quan va aparèixer Rahola visiblement emprenyada pel que li havien dit a Twitter durant la setmana. La periodista havia criticat el silenci de la diputada d'ERC Najat Driouech arran de l'assassinat de la jove iraniana Masha Amini, unes afirmacions que van indignar als republicans que la van acusar de racisme.

Una de les més contundents va ser l'exconsellera Alba Vergés: "Només alimentes el discurs racista i d'odi i això és realment perillós. Prou racisme, això és racisme!". Aquest va ser el tuit de la discòrdia:

També va ser mol crític el diputat d'ERC, Ruben Wagensberg: "Només hi pot haver un motiu: un biaix racista d'aquí a Plutó. Tan ridícul com perillós. Desmesuradament perillós."

Rahola en veure que l'acusaven de racisme es va indignar com va demostrar en diverses piulades: "Continua la criminalitzacio de dirigents d'ERC contra la meva persona. I continua la banalització del racisme. I continuen els insults. Surten en bandada. Déu ser la covardia", va respondre Rahola. "Constatar, una vegada més que determinada progressia practica un bonisme patètic i letal cap a l'islamisme. Veuen un capellà o un rabí i es posen malalts. Veuen un imam i tenen un orgasme", va afegir la periodista.

Rahola esclata a 8tv: "Em podeu fotre d'òsties"

Aquest dissabte, Rahola va aparèixer a El fax de 8tv, molt molesta. "No penso callar en aquest tema ni un mil·lígram. Em podeu fotre d'hòsties al Twitter el que us doni la punyetera gana. Penso continuar denunciant el bonisme estúpid que gasteu. Per tant, aquí em veus!". "Et veig bé!", va respondre el presentador de l'espai, Eduard Pujol.

"Amb l'islam hem topat. A sobre qui et censura el pensament resulta que són progres. Qui et coarta i et nega el debat sobre aquest tema, són gent que va de progre i són autèntics reaccionaris", va afegir la tertuliana. "Tot això que dius és molt fort", li va respondre Pujol.

"Em tenen molt cremada. Aquí no es poden defensar els valors cristians!", va continuar dient la periodista. "Ensenyar una diputada amb un vel queda d'un yupi…"

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Amparito

    Tips d'aquests pollastres i pollastras que allà on van ho converteixen en un galliner. 8tv no deuria replegar les deixalles de tv3, aquest galliner que el transporten a tuiter o alguna d'aquestes collonades i que gaudeixen del seu esbatussament. A la bona gent tot això els deu repugnar segurament.

Deixa un comentari