AVUI TOCA Jordi Pujol reapareix a Catalunya Ràdio: "Sé que la mort m'arribarà d'aquí poc"

Jordi Pujol

L'expresident de la Generalitat va concedir una entrevista a Roger Escapa: "No m'acabo de trobar bé"

Jordi Pujol va reaparèixer aquest dissabte a l'emissora que ell mateix va crear l'any 1983, Catalunya Ràdio. L'expresident va concedir una entrevista a El Suplement de Roger Escapa arran de la mort de la reina Elisabet II. La conversa s'havia tancat unes hores abans i es va gravar al seu despatx del carrer Calàbria de Barcelona. "Avui sí que vol parlar ens van dir", va explicar Escapa.

"No m'acabo de trobar bé, però vaig fent", va començar dient Pujol, de 92 anys. Escapa li va retreure que feia anys que li anaven al darrere. "S'havia de morir la reina perquè jo vingués? Si que soc difícil", va afegir amb ironia l'expresident. "La mort no em fa por, però no m'agrada, però sé que arribarà d'aquí a un any, dos o tres..".

"Em preocupa el meu llegat. Hi han coses que no em deixen satisfet", va reiterar sobre la seva confessió de la deixa a Andorra. També va parlar de la situació del país. "Catalunya viu un moment de crisi política. No som els millors, però no som els últims. De molt, no som els últims".

"Vostè com la reina d'Anglaterra ha posat el país per davant de la seva família?", va preguntar Escapa a Pujol. "Escolti, això no toca, jo soc un patriota català. Tenir fills ha estat un acte d'optimisme i de fe per Catalunya. Em reafirmo en haver-los tingut". "Va mirar cap a una altra banda amb els seus fills?", va insitir el presentador. "Jo he mirat cap a molts costats sap?".

Abans d'acabar, el de Catalunya Ràdio li va preguntar per com parlaran els llibres de la reina Elisabet II i d'ell mateix. "De la reina molt bé i de mi doncs no ho decideixo jo sap".

ETIQUETES:

Deixa un comentari