Un col·laborador de "Sálvame" indigna pel seu comentari homòfob a un company: "Apago Tele 5"

Rafa Mora i Miguel Frigenti a "Sálvame" (Tele 5)

Els espectadors del programa demanen l'acomiadament de Rafa Mora, després dels seus insults contra Miguel Frigenti: "Fins quan ho permetran?"

Sálvame, ha tornat a generar polèmica arran d'una disputa entre dos dels seus col·laboradors, Rafa Mora i Miguel Frigenti. Tot va sorgir aquest dijous a la tarda quan els dos tertulians parlaven del serial de l'estiu: la relació entre Anabel Pantoja i la seva exparella, Omar Sánchez. L'extronista va dir que el canari havia intentat veure's amb Pantoja en un local d'Eivissa, on coincideixen de vacances amb les seves respectives parelles.

Frigenti va reaccionar alertant al seu company que la informació que acabava de donar trencava la seva amistat amb Omar. "Després del que acabes de dir aquesta tarda, la vostra amistat arribarà al seu final". Mora, molest, va intentar desqualificar al seu company pel que acabava de dir: "No ets ningú". Frigenti es va indignar: "Que no soc ningú, perdona?".

Rafa Mora a "Sálvame"

"No ets rellevant en aquesta història. Jo estic a prop del tema", va insistir Mora, mentre Frigenti s'anava escalfant per moments. "Soc tan rellevant que em dic Miguel Frigenti i estic al mateix plató que tu!". "És com quan tu parles de drag queens, de Torremolinos…". "Però i aquest senyor?", va respondre el tertulià. "En aquest tema em sembles un 'pelele', Miguel. No estàs a l'alçada. Acabes d'arribar de vacances i no en saps", va dir Rafa Mora, entre el malestar de la resta de de col·laboradors.

"Ets un masclista i un maleducat. Ja voldries tenir la categoria que tinc jo, fanfarró de la barraca", va dir molt molest Frigenti. "Insults no", va advertir la presentadora. "Jo em defenso", va respondre Miguel. Finalment el programa va convidar als dos col·laboradors aturar la picabaralla i abandonar el plató durant una estona.

Els espectadors contra Rafa Mora: "Apago Tele 5"

El comentari homòfob del valencià, no va passar desapercebut entre molts espectadors que no van dubtar en criticar les seves paraules i van demanar la seva expulsió del programa. "Fins quan ho permetran?", es va preguntar una espectadora.

"Apago Telecinco. Després traieu la bandereta de l'orgull!! Que vergonya doneu!!", va dir un altre.

ETIQUETES:

Deixa un comentari