BRUTAL L'espectacular canvi físic de Kiko Matamoros després de perdre 20 kilos a "Supervivientes"

Kiko Matamoros a "Supervivientes" (Tele 5)

El col·laborador de "Sálvame" ja ha aterrat a Espanya i ha impactat amb l'espectacular pèrdua de pes: "Estic espantat"

El col·laborador de Sálvame, Kiko Matamoros, de 65 anys, ha posat punt i final al seu pas per Supervivientes després de 70 dies. Tot i no haver participat en moltes de les proves i haver estat un dels que més discussions havia generat a l'illa, el concursant va aconseguir el suport del públic durant moltes setmanes.

Aquest diumenge, finalment va caure derrotat per una de les favorites de l'edició, Marta Peñate i va ser expulsat a les portes de la fase final. El de Tele 5, que ja ha viatjat cap a Madrid, va poder veure's per primera vegada al mirall abans de marxar i va comprovar de primera mà els estralls que li ha causat el concurs. Sens dubte, el canvi ha estat dels més espectaculars que s'han vist fins ara: ha perdut -19,9 kg.

Matamoros ha experimentat una transformació brutal després de més de dos mesos a Hondures. Com es pot veure a les imatges, la pell de l'abdomen se li ha quedat penjant i la pèrdua de musculatura ha estat més que evident i més si és té en compte que està acostumat a una dura rutina al gimnàs (retocs estètics a banda).

Abans

Kiko Matamoros quan va arribar a Hondures

Ara

"Si semblo Gandhi! Però si estic totalment consumit. Estic espantat", ha exclamat Matamoros en veure's. Ara és així:

ETIQUETES:

Deixa un comentari