A CRITS Bronca descomunal de Lydia Lozano a "Sálvame" contra un company: "A la merda!"

Lydia Lozano a "Sálvame" (Tele 5)

La col·laboradora ha carregat contra Kiko Matamoros, després que aquest digués que havia criticat al programa amb la seva nòvia

Sálvame ha arrencat aquest dimarts amb una bronca descomunal. Kiko Matamoros va tornar aquest dilluns al programa després de ser expulsat de Supervivientes. El col·laborador ho va fer assenyalant a Lydia Lozano assegurant que havia criticat al programa amb la seva nòvia Marta López. Poc després de les 16h, l'espai de Tele 5, ha començat amb Kiko Hernández reiterant les crítiques a la seva companya: "Lydia tu odies Sálvame i el boicoteges des de dins. Li vas dir a la seva nòvia que l'havien fet fora de 'Supervivientes' perquè així ho havia preparat el programa amb una emboscada", ha assegurat el col·laborador.

"Quina necessitat tenia jo d'ajudar a la nòvia d'un tiu que s'ha burlat del meu marit?", ha respost Lozano a punt de plorar. "Si odies el programa ves te'n!", ha continuat dient el seu company. "Jo per què me n'he d'anar?", ha contestat la col·laboradora.

"Diga-li a la teva nòvia on treballes. El que és graciós és portar 3 anys amb la teva parella i que no sàpiga encara com és 'Sálvame'", ha afegit Lydia, fent referència a la parella de Matamoros. "A sobre que estic ajudant a la teva nòvia, vens aquí i tires merda contra la productora", ha seguit dient a crits. "Parla de la merda de concurs que has fet que només has fet que cabrejar-te amb els teus companys. Però saps què passa? Que la gent ja no et creu", ha afegit irada. "És que aquí sembla que ve Sandokan a fer l'audiència. I nosaltres, què?"

Després d'això, Lydia lluny de relaxar-se ha seguit carregant contra Matamoros. "Si té una nòvia que és influencer, doncs que es quedi a casa! ves te'n a la merda Matamoros! A la merda!". "Ara dius que em demandaràs? Què t'han tret diners d'Hisenda i ara t'ho gastaràs al jutjat? Vinga home! No tens vergonya.!". Aquest ha estat el moment:

ETIQUETES:

Deixa un comentari