DOCUSÈRIE REIAL La Sexta destapa al rei emèrit: "Va fer un discurs amb ressaca després d'estar amb Corinna"

"Los Borbones: Una familia Real" (La Sexta)

La cadena privada va ser líder d'audiència amb "Los Borbones: una familia real", una docusèrie sobre la monarquia espanyola

La Sexta va estrenar aquest dimarts Los Borbones: una familia real, una docusèrie sobre la casa reial espanyola. Tot i emetre's a la segona cadena d'Atresmedia, l'èxit va ser absolut: 256.000 espectadors i líder d'audiència a Catalunya amb un 14,4% de quota (17,1% a Espanya). La sèrie, que consta de sis capítols, només va emetre en obert el primer episodi, els altres cinc es podran veure a la plataforma de pagament Atresplayer. Tot i això, va deixar una pila de titulars reials.

Entre d'altres, el documental explica que el matrimoni entre Joan Carles i Sofia està trencat des de fa molts anys. de fet, des que Felip VI tenia cinc anys. "Aquella relació es trenca i cadascú comença a fer vida per separat". També s'assegura que el rei emèrit va tenir relacions amb moltes dones, però només dues li van tocar el cor: una empresària de Mallorca, Marta Gaià i el 2004, de Corinna Larssen, "la dona per qui Joan Carles I perd el cap. Es volia divorciar de Sofia per casar-se amb ella".

Un discurs amb ressaca

En aquest sentit, revela que la nit abans de la Pasqua Militar de l'any 2014, en què Joan Carles fa un discurs en què s'entrebanca i pràcticament no es pot aguantar dempeus, el rei havia estat de festa tota la nit celebrant el seu aniversari amb Corinna Larsen a Londres.

"No volia demanar perdó per Botswana"

La sèrie també revela que el rei emèrit no volia demanar disculpes pel seu viatge a Botswana amb Corinna per caçar elefants. Tot i que finalment va pronunciar el mític "Lo siento, me he equivocado, no volverá a ocurrir", va fer-ho a contracor. "Els del gabinet de comunicació van veure que l'única solució era que demanés disculpes, però no volia. A ell li havien dit que els reis no demanen perdó", va explicar la periodista que seguia a la Casa Reial a TVE.

Pel que fa a Iñaki Urdangarin i el cas Noos, s'assegura que Joan Carles I va discutir amb la seva filla, la infanta Cristina, a qui va demanar que trenqués el matrimoni amb Urdangarin l'any 2010. "Van tenir una conversa molt dura. Ella no només s'hi va negar, sinó que va contestar que el seu marit havia fet el que havia vist que es feia a la Casa del Rei", va explicar José Antonio Zarzalejos.

Les dones i Letícia

Si la cadena privada no fa un canvi d'última hora, els cinc capítols que queden no s'emetran en obert. Tot i que l'èxit esclatant d'audiència podria fer canviar de plans a La Sexta. El que sí sabem, és quins temes s'aborden als propers episodis: els diners, les dones, Letícia Ortiz, quin futur els espera i com són les altres monarquies.

Aquest dimecres, els directors del documental Ana Pastor i Aitor Gabilondo, han explicat alguns dels detalls de la docusèrie a RAC1. "No ens esperàvem aquest resultat d'audiència. No sabem si la Casa Reial van veure "Supervivientes o el documental".

ETIQUETES:

Deixa un comentari