SENSE CENSURA Villarejo al "FAQS": "Tenia entre 7 i 8 milions per pagar a tertulians i evitar la independència"

José Villarejo al "FAQS" (TV3)

L'excomissari que reconeix que Rajoy el va felicitar quan CiU va perdre 12 diputats l'any 2012 gràcies a les proves inventades de corrupció

L'excomissari José Manuel Villarejo va ser el convidat estrella d'aquest dissabte al Preguntes freqüents de Cristina Puig a TV3. Van ser 3 hores en directe fins a la 1 de la matinada, en la seva primera entrevista en els últims cinc anys i ho va fer la setmana en què s'han conegut nous àudios que el vinculen a diverses trames. Entre d'altres, l'operació Catalunya, la trama Gürtel o el cas Kitchen.

L'anunci de la sonada entrevista es va fer pública aquest dijous al vespre a través d'un vídeo en què apareix el propi Villarejo amb una gorra. "Soc José Villarejo. He acceptat la invitació del FAQS i espero que ens veiem en directe i sense censura".

"A TV3 hi ha llibertat d'expressió"

"Per què ha concedit aquesta entrevista ara i a TV3?", ha començat dient Puig a l'ex de la Policia Nacional. Villarejo no s'ha mossegat la llengua i ha llançat un dard als mitjans espanyols. "Aquí a Catalunya si respecten la llibertat d'expressió. A Espanya després d'un any i mig de que el programa "Todo es verdad" de Risto Mejide m'anés al darrera, a l'últim moment, quan vaig acceptar em van dir que els anunciants havien fet pressions i que no es podia emetre el programa. I ara li han tancat el programa".

"Rajoy em va felicitar quan CiU va perdre 12 escons"

Lluny de defugir la seva responsabilitat, l'ex policia va explicar que per "salvar" l'estat espanyol faria el que fos, com per exemple les proves falses contra CiU de l'any 2012 i 2013: "A l'operació Catalunya s'han fet operacions il·legals i les tornaria a fer. Quan CiU va baixar de 62 a 50 escons, Cospedal em va trucar i es va posar Mariano Rajoy per felicitar-me".

Villarejo va explicar la por que tenien els estaments de l'Estat i el govern espanyol era a que CiU aconseguís la majoria absoluta "perquè llavors sí que hauria tingut una estructura per poder fer-nos un pols a l'Estat". També va reconèixer que en l'operació Catalunya "es van fer coses xungues i es van alterar proves".

Pluja de milions a tertulians

L'excomissari també va revelar que el CNI li van donar un pressupost d'entre 7 i 8 milions d'euros, per pagar a tertulians i evitar la majoria absoluta d'Artur Mas i l'auge de la independència. "Havíem de crear l'ambient de com de greu seria separar-se d'Espanya".

Vídeo entrevista completa:

ETIQUETES:

Deixa un comentari