"Supervivientes" viu un atac de riure sense fi durant un joc de recompensa: "És una sardana?"

Ana Luque a "Supervivientes" (Tele 5)

Kiko Matamoros i Ana Luque van protagonitzar uns dels moments més còmics del programa

Supervivientes va viure aquest dimecres un moment de riures descontrolats durant un joc de recompensa entre dos dels seus concursants. Va ser durant el torn de Kiko Matamoros i Ana Luque en que participaven per parelles a "Temazo o batacazo". Un dels dos havia de tapar-se les oïdes amb uns cascos i l'altre havia de submergir el cap sota l'aigua i cantar la cançó que el seu company duia al cap perquè l'endevinés.

El tema que els va tocar va ser "La Bamba", però tot i les pistes de Matamoros, no hi havia manera que la seva companya l'encertés. A mesura que es gastaven els intents, disminuïa la "qualitat" del premi a aconseguir i, en cas de no encertar-la, s'emportarien una penalització. "No has sentit res?", va dir Matamoros. "Clar que ho he escoltat, però no m'he enterat de res", va dir Luque.

Un fet que va provocar la desesperació del de "Sálvame", tot i les pistes de la presentadora, Lara Álvarez: "És una cançó tradicional mexicana". "Ah, doncs t'anava a dir una sardana!", va respondre Ana Luque. "És una cançó de Paulina Rubio?", va afegir i Matamoros, va esclatar: "Però que collons… Paulina Rubio?. Que porto cinc p… dies sense menjar!". "Mis zapatos rojos?", va dir més tard. "La mare que em va parir, de veritat", va respondre Matamoros.

Tot i les dificultats de la noia, al final ho va aconseguir i es van endur una mica de cafè com a recompensa. "Com el moldràs Kiko?", va preguntar Carlos Sobera. "Doncs amb el cap d'Ana Luque", va respondre Matamoros.

ETIQUETES:

Deixa un comentari