La gala 10 d'"Eufòria" salva al Pedro amb un 73% dels vots i diu adéu a la Clàudia

El Pedro i la Clàudia a "Eufòria" (TV3)

El Triquell es converteix en el nou favorit i el guanyador també cantarà al disc de La Marató de TV3

Eufòria entra a la seva recta final. El 17 de juny serà la gran final i la Mariona, ja és la seva primera semifinalista. El concurs segueix sent una capsa de sorpreses per als concursants i durant l'inici de la gala 10 d'aquest divendres, Miki Núñez va anunciar un nou premi per al guanyador: cantarà a la pròxima edició del disc de La Marató de TV3.

Una setmana més, el programa va ser líder d'audiència amb 331.000 espectadors (+31.000) i un 17,8% (-0,1). Pel que fa al concert del 16 de juliol al Palau Sant Jordi de Barcelona, el ritme de vendes ha estat frenètic i el programa ha decidit ampliar l'aforament previst. Pots comprar la teva entrada aquí.

Els nominats

  • El Pedro va ser el primer en sortir a ballar a l'escenari amb "Break free", d'Ariana Grande, una de les cantants que més escolta. Però algunes desafinacions durant l'actuació van provocar que el Lildami el situés en zona de perill. "Estem en un punt del programa en què el nivell està molt amunt i no podem deixar passar les teves desafinacions. Malauradament estàs nominat".

  • La Clàudia, va interpretar "Stronger", de Kelly Clarkson, amb el repte d'una posada en escena moguda. "Jo no havia ballat mai", va reconèixer. Però algunes desafinacions la van situar a la corda fluixa. "T'he vist tremolar, has desafinat una mica, i per part meva estàs a la zona de perill", va dir en Lildami.

Jordi Cubino, director musical

Una llista que el director musical, Jordi Cubino no va ampliar. Tot i això, sí que va tenir paraules per a un dels salvats, l'Edu: "Et vull felicitar per la teva feina i el teu progrés al programa. Has estat fora i has tornat. Confiem amb tu!".

Les votacions

Prop de 63.000 vots van decidir que el concursant salvat fos el Pedro amb un 73% dels vots a favor, molt per sobre del 27% que va aconseguir la Clàudia.

Pedro i Clàudia

El favorit

  • El Triquell va tornar a arrasar amb un tema que encaixa molt bé amb el seu estil: "Tobogan", de Zoo. Però abans de cantar va parlar de la seva etapa més difícil a l'adolescència: "Vaig acabar a teràpia psicològica. Tenia nervis i ansietat i vaig petar. El psicòleg em va dir que si seguia per aquell camí, hagués acabat fatal". El jurat va quedar meravellat i el va votar com a favorit de la nit: "Has fet moure TV3!".

Les altres actuacions de la gala 10

  • La Scorpio va tornar al seu estil més rebel i va triomfar amb la cançó "Abcdefu", de Gayle. "Te'n recordes de quan et vam donar un toc d'atenció i et vas enfadar? Doncs ara penso que va servir d'alguna cosa. has estat espectacular!", va dir Gadel. "El final ha estat apoteòsic!", va dir el Lildami, abans de que els tres membres del jurat la votessin com a primera favorita de la nit.

  • L'Edu va començar amb un record per al Joan, el darrer eliminat del programa. "Em vaig sentir culpable de que el Joan marxés, per a mi era com un germà i em va fer molt de mal". Amb la cançó "El seu gran hit", d'Els Amics de les Arts i vestit com un extraterrestre va entusiasmar al jurat que el va salvar: "Tens una presència a l'escenari que és magnètica", va dir el Lildami. "T'estàs fent un lloc. Tu agrades a la gent i fas bé les coses, això és senyal d'èxit", va afegir Elena Gadel.

  • La Mariona, que gaudia de la immunitat aconseguida en l'última gala, va reconèixer estar "més nerviosa que mai". Amb un tema molt adient al seu color vocal: "La plaça del diamant", de Ramon Muntaner, va obrir-se en canal sobre la seva dura i exigent infantesa. "Vaig patir ansietat crònica d'adolescent, cada dia tenia atacs. Feia 10 hores d'activitats extraescolars. A casa meva han posat moltes expectatives en mi".

  • La Núria va donar-ho tot a l'escenari al ritme de "Suerte" de Shakira. "Quan vas venir d'Olot no eres així. Eres un volcà adormit i ara estàs en erupció", va dir-li el director musical Jordi Cubino durant els assajos setmanals. "És un tema complicat però te l'has fet teu", sentenciar el jurat.

En gris, concursants eliminats

El ball de Carol Rovira

El coach Albert Sala també va posar a prova a la seva companya Carol Rovira, amb la coreografia de la Núria amb "Suerte" de Shakira.

Envia la teva pregunta als concursants

A la gala 11 del divendres 3 de juny, els 6 semifinalistes respondran algunes de les preguntes seleccionades que els seguidors del programa hauran enviat durant la setmana. Envia la teva pregunta en vídeo (gravat en horitzontal i d'uns 15 segons de durada) i

ETIQUETES:

Deixa un comentari