MÉS CANVIS 8tv estrena nous platós i dona més temps a "El Circ" de Frank Blanco

Fran Blanco i el seu equip a "El Circ"

El programa començarà al voltant de les 22h, ocupant la franja del dating de cites "Tu sí tu no", que passa a la nit dels diumenges

A partir d'aquest dilluns 18 d'abril, la graella de 8tv torna a patir canvis substancials. A banda d'estrenar nous estudis a Sant Just Desvern, a l'antiga seu d'El Terrat d'Andreu Buenafuente, el programa de cites presentat per Renata Zanchi "Tu sí tu no", passarà a emetre's només els diumenges a la nit de 21.50 a 22.50h, abans del "Sexual revolution" d'Ares Teixidó.

Però el primer que notaran els espectadors serà que l'espai canvia. La privada ha aprofitat les vacances de Setmana Santa per deixar els estudis de la productora Lavínia, des d'on emetia fins ara, per fer un salt endavant i guanyar espai. Així, disposarà de més de 500 m2 que repartirà en dos platós fixos (un per a l'Opina Cat i un per a El Circ), a banda d'un tercer que serà mòbil per als programes del cap de setmana. En aquest espai s'havien fet programes com "Homozapping" (Antena3) o "Buenafuente" (La Sexta), entre d'altres. Tot i això, el disseny dels nous platós no s'estrenarà fins al maig.

Plató d'El Terrat

A banda de l'espai, la cadena privada també vol revitalitzar la franja on més patia la seva audiència: quan competeix amb el totpoderós "TN Vespre" de TV3. Per això, a partir d'aquest dilluns, ha decidit donar més temps a l'"Opina Cat" que durarà fins les 21.15h, el "Rondenando" d'Albert Lesán anirà fins a les 22.10h i "El Circ" de Frank Blanco, començarà a les 22.10h i s'acabarà a les 00.30h. L'aposta de 8tv per Frank Blanco és màxima i un cop estigui enllestit el nou disseny del plató, a partir del maig, comptarà amb la presència de públic en directe.

Un dels seus presentadors estrella és el capellà Carlos Fuentes, que va aprofitar l'ocasió per beneir el nou estudi.

Als caps de setmana, també hi haurà alguna variació i el programa de Miquel Valls, "8maníacs", deixarà la tarda de diumenge i només s'emetrà els dissabtes a la nit de 21 a 22.50h, en la seva versió "after". El programa ja fa tres setmanes que s'emet de 21 a 22.50h, amb bons resultats: un 1,1% de mitjana.

De dilluns a divendres:

 • 18.30h Opina Cat
 • 21.15h Rondeando
 • 22.10h El Circ

Dissabtes:

 • 18.30h Opina Cat
 • 21h 8maníacs after
 • 22.50 Sexual revolution

Diumenges:

 • 18.30h Opina Cat
 • 21.10h Amazones
 • 21.50h Tu sí tu no
 • 22.50 Sexual revolution

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

 1. Volem un canal de televisió en català

  I si de comptes de fer tantes provatures amb la programació provessin de fer una programació íntegrament en català.

Deixa un comentari